Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Πέτρου Περδικάτση στον Δήμο Αλμωπίας


Επίσκεψη Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Πέτρου Περδικάτση στον Δήμο Αλμωπίας

Αριδαία, 19/09/2019

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας, από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ.Πέτρο Περδικάτση. Τον νέο ΑΔ υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Βέσκο Δημήτριο, τους αντιδημάρχους κκ. Κετικίδη Ιωάννη, Σέλκο Ιωάννη , Γιάντση Δημήτριο και Χατζηγιαννίδη Χρήστο, την δημοτική σύμβουλο κ. Νάνου Πολυξένη καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας – Υδραίας κ. Ταρασίδης Θεόδωρος και ο κοινοτικός σύμβουλος κ.Θεολόγος Αρζόγλου

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο ΑΔ ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα υπάρχοντα ζητήματα ασφαλείας στην Αλμωπία και τα βήματα επίλυσής τους. Από την μεριά του ο δήμαρχος και οι αιρετοί συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Μπάτσης δώρισε στον νέο ΑΔ δύο βιβλία με θέμα την ιστορία της Αλμωπίας, αυτό του κ. Μπίνου Χρήστου με τίτλο Στον Ίσκιο του Καϊμακτσαλάν καθώς και του κ. Καρατζόγλου Τάσου με τίτλο Η Αλμωπία στο διάβα των αιώνων.

Κλείνοντας την συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο ΑΔ, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...