Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

«Ελπίδες» Προμάχων - Α.Σ. Σεβαστιανών 0 - 2

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας οι «Ελπίδες» Προμάχων φιλοξένησαν τον Α.Σ. Σεβαστιανών στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης» όπου τελικά επικράτησαν οι δεύτεροι με σκορ 0-2.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης "Π.Ν.".
Οι γηπεδούχοι με εμφανές το τρακ του πρωτάρη, μιας και η ομάδα επανασυστάθηκε ύστερα από μια μακρόχρονη παύση, επέδειξαν πάθος και ορμητικότητα με νεανικό ενθουσιασμό που όμως δεν ήταν αρκετός για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Είναι σαφώς η αρχή και τα μηνύματα που εξέπεμψαν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, μόνον αισιοδοξία για το μέλλον μπορούν να μεταδώσουν.
Οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και επικράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αφήνοντας υποσχέσεις ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία με το σφριγηλό και έμπειρο σχήμα που κατέβασαν.
Τα γκολ:
Το 0-1 στο 35’ ο Χουδαβέρδογλου με έξοχο σουτ από το ύψος της περιοχής.
Το 0-2 στο 85’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Χατζηγιαννίδη.
Από τις «Ελπίδες» διακρίθηκαν οι Χατζής, Ντόσκου, Κόλτσης και Σαπουντζής.
Από τα Σεβαστιανά ξεχώρισαν οι Γραμματόπουλος, Χουδαβέρδογλου, Χατζηγιαννίδης και Αποστόλου.
Η διαιτησία του κυρίου Τρυψιάνη (Γ. Κεσίσογλου – Αδραμάνης) ήταν άριστη.
«Ελπίδες» Προμάχων: Χατζής, Κωστινάς (Γ.Νάνος), Νάνος(Καραμήτσος), Δ.Βέσκος, Ντόσκου, Κόλτσης, Μασλάρης, Ε. Βέσκος (Παρτσανάκης), Ασαλέας (Κωνσταντινίδης), Νέμτσης, Σαπουντζής. Προπονητής: Τσόρμπας.
Α.Σ. Σεβαστιανών: Σαββίδης, Γραμματόπουλος, Σόκρης, Σχοινάς (Τράγκας), Μούτσα, Κάλα (Δημητριάδης), Χουδαβέρδογλου, Γεωργίου, Χατζηγιαννίδης, Αποστόλου, Καρασαββίδης (Χατζηγιαννίδης). Προπονητής: Πετρίδης. 






































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...