Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Επιτυχίες, επιδόσεις και μετάλλια από τον "Ίκαρο" Αλμωπίας.(Ένα χρυσό και δυο ασημένια η Κατερίνα Τσαμπούρη).


Ένα ακόμα ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και δύο ΑΣΗΜΕΝΙΑ, πρόσθεσε στην συλλογή του ο Σύλλογος μας ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ με την αθλήτριά μας ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στους χθεσινούς αγώνες ριπτικού τετράθλου στα Γιαννιτσά, στην κατηγορία Κ14, όπου έλαβαν μέρος 9 αθλήτριες και ένας 1 αθλητής μας.
Η αθλήτρια μας με 4.40 στο μήκος και 36.80 στο vortex κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια και κάνοντας 2 υψηλές επιδόσεις στην σφαίρα και στα 60μ, κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ στο σύνολο της βαθμολογίας.
Πολύ καλή προσπάθεια και υψηλές επιδόσεις και από τα υπόλοιπα παιδιά, που δώσανε το καλύτερο τους εαυτό και αποδείξαμε ακόμα μια φορά ότι ο ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ πρωταγωνιστεί σε κάθε αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχει με τους αθλητές του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά μας και όλους τους γονείς που μας στηρίζουν:
Τσαμπούρη Αικατερίνη, Παυλάκη Ευαγγελία, Τσόκα Τραϊανη, Παυλίδου Θεοφιλία, Μιχαηλίδου Ανδριαννα, Νικολέτα Ανθοπούλου, Αναστάσιος Αποστολίδης, Μανδαλάκη Μαριάννα, Κωνσταντίνα Κεχαγιά, Ελευθεριάδου Μάλαμα.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...