Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Συγκινούν και διδάσκουν Ανθρωπισμό οι "Γιαγιάδες της Καρδιάς" από το Βορεινό.


"...Σήμερα έφυγαν για Ιωάννινα και Αθήνα τα δέματα από τις Γιαγιάδες της Καρδιάς (έτσι τις βάφτισα, μέλη του ΚΑΠΗ Βορεινού) με την πολύτιμη βοήθεια του ΚΤΕΛ Πέλλας. 
Με συγκίνηση η κυρία (έκλαιγε στο τηλέφωνο) που φρόντισε από την Κιβωτό Ιωαννίνων να παραλάβει τα δέματα και πριν καλά καλά τα ανοίξει, δήλωσε στις γιαγιάδες έκπληκτη "μας σκεφτήκατε και εμάς εδώ;!". 
Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω με αυτές τις αναρτήσεις, απλά οι γιαγιάδες θέλουν να είστε βέβαιοι ότι η βοήθεια που προσφέρατε όλοι σας, έφτασε στον προορισμό της. 
Επίσης, έχουν δεσμευτεί ότι αυτό πλέον θα γίνεται κάθε χρόνο και όσο βαστάνε τα χέρια τους(στην φωτογραφία φαίνονται μερικές κυρίες, μέλη αυτής της παρέας). 
Να είστε όλοι καλά!..."





Πάνω από 100 βάζα μαρμελάδα, 40 κιλά τραχανά, ζυμαρικά, όσπρια, διάφορα άλλα τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, κ.α.), πολλά ρούχα και παιχνίδια συγκέντρωσαν η παρέα των γυναικών του χωριού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο "Νέα Γενιά" και το ΚΑΠΗ Βορεινού και με την βοήθεια όλου του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους. 
Φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έστειλαν διάφορα είδη προκειμένου να βοηθήσουν. Η αποστολή θα γίνει στις πόλεις Αθήνα, Βόλο και Ιωάννινα με την βοήθεια του ΚΤΕΛ Πέλλας και τα είδη θα μοιραστούν ισόποσα. 
Πέρα από όλα αυτά, αυτές οι ακούραστες κυρίες ήδη σχεδιάζουν το επόμενο εγχείρημα, να ενισχύσουν με είδη το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Κιβωτού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...