Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Δράση Ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου, και συγκεκριμένα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.


Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας , σε συνεργασία  με  τον Δήμο Αλμωπίας (Κέντρο Κοινότητας ) το ΕΠΑΛ Αριδαίας    <<Νίκανδρος Παπαϊωάννου>> και το ΓΕΛ Αριδαίας διοργανώνει : Δράση  Ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου, και συγκεκριμένα  για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.
Στόχος του προγράμματος είναι:
Να ενημερωθούν οι γυναίκες από Επαγγελματίες  Υγείας    για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις γιατί ο Καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος εάν διαγνωσθεί  έγκαιρα.Παράλληλα οι μαθητές/τριες του ΕΠΑΛ  Αριδαίας <<Νίκανδρος Παπαϊωάννου>> θα χρωματίσουν μουσικά    τη δράση  ,δίνοντας έτσι  το μήνυμα ότι η πρόληψη έχει να κάνει με ένα θετικό τρόπο ζωής.
Επίσης το παρών θα δώσει και η εθελοντική ομάδα του ΓΕΛ Αριδαίας <<ΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ>>.
Η δράση  θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη στις 24/10/2019 στη Κεντρική Πλατεία Αριδαίας και  συγκεκριμένα από 10:00 π.μ εως 13 :00π.μ.


Σας περιμένουμε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...