Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Προμάχων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Προμάχων στο Κέντρο Νεότητας του οικισμού.

Παρατηρήθηκε ικανοποιητική προσέλευση με  συνεχή ροή μέσα σε φιλικό-οικογενειακό κλίμα και, χάρη στις επαγγελματικές φροντίδες του εξειδικευμένου προσωπικού της κινητής ομάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας, όλα κύλησαν ομαλά.
Η δε Τράπεζα, εμπλουτίστηκε με το πολύτιμο και αναντικατάστατο αίμα, ώστε να συνεχίσει να συνδράμει όσους αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...