Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας


Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας

Συνεχίζοντας την παράδοση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των τελευταίων ετών, ο Υποστράτηγος της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας Δημόκριτος Κωνσταντάκος, δεξιώθηκε τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Αριδαίας στη Λέσχη Αξιωματικών της Μεραρχίας.
Μέσα σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και πλαισιωμένη από τους γιορτινούς ήχους της στρατιωτικής ορχήστρας, οι μαθητές γευμάτισαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν.
Το ευγενέστατο και εξυπηρετικό στρατιωτικό προσωπικό της Λέσχης προσέφερε τον καλύτερό του εαυτό, ώστε  να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. 
Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, γεμάτη αγάπη και όμορφα συναισθήματα, που έκλεισε με την προσφορά δώρων από τον Υποστράτηγο σε κάθε παιδί.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν θερμές ευχαριστίες, τόσο στον Υποστράτηγο Κωνσταντάκο, όσο και στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας, για την αγάπη, την έμπρακτη στήριξη και την κοινωνική ευαισθησία τους και να τους ευχηθούμε ευτυχισμένες γιορτές γεμάτες αγάπη, υγεία και δημιουργικότητα.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας
     Βασδάρης Αναστάσιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...