Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Κάλαντα κι ευχές στον δήμαρχο Αλμωπίας.


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριδαία 24/12/2019
Θέμα: Κάλαντα στον δήμαρχο Αλμωπίας

Ευχάριστες επισκέψεις δέχτηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με αφορμή την εορταστική περίοδο που διανύουμε. 
Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο μαζί με τους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή, ψάλλοντάς σε αυτόν και στον αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτριο Γιάντση, πρώτοι τα κάλαντα και διαβάζοντας επιστολές με αιτήματα για το σχολείο. 
Ακολούθησαν οι μαθητές και το προσωπικό του ΕΠΑΛ Αριδαίας, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους στον δήμαρχο καλές γιορτές  και έψαλλαν τα κάλαντα, συνοδεία μουσικών οργάνων. 

Ακόμη, ο δήμαρχος επισκέφτηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας  Δημήτριο Γιάντση το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλιαχτίδα» όπου τα παιδιά του έψαλλαν τα κάλαντα και τους δώρισαν προσωπικές του δημιουργίες. 
Στη συνέχεια δέχτηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Δημήτριο Βέσκο δώρα κι ευχές από τους μαθητές και το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά καλές γιορτές και υγεία σε αυτούς και το προσωπικό που με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη στήριξη. 
Τέλος, τα κάλαντα στα ποντιακά άκουσε ο δήμαρχος από την Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας με ευχές για καλή κι ευτυχισμένη χρονιά. Ο δήμαρχος κέρασε τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης εορταστικά εδέσματα και επεσήμανε την πολυετή προσφορά της στην τοπική κοινωνία.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...