Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. για την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.»



ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αριδαία 17/12/2019
  
Θέμα: Δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. για την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.»

Σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2019, έχω στα χέρια μου το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας της επιχείρησης των Λουτρών.

Μετά από δύο μήνες συνεχούς, μεθοδικής και σοβαρής προσπάθειας, και πάνω από όλα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης, καταφέραμε να βγάλουμε όχι μόνο τα Λουτρά, αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και όχι μόνο, από την αβεβαιότητα της απρόσκοπτης  λειτουργίας των Λουτρών. 

Σήμερα, οι συνεργάτες μου κι εγώ, μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη ημέρα της επιχείρησης και της τοπικής οικονομίας. Σήμερα παραγκωνίζουμε το χθες και προχωράμε όλοι μαζί στο αύριο που μας αξίζει.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Χρήστος Μπάτσης




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...