Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των χόρτων στο οδικό δίκτυο ΠΕ Πέλλας



Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των χόρτων στο
οδικό δίκτυο ΠΕ Πέλλας  
Παρακολούθηση της πορείας εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή


Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των χόρτων και ο καθαρισμός των ερεισμάτων εκατέρωθεν των οδών των κεντρικών αρτηριών αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται καθαρισμός από τη βλάστηση, με αποψίλωση και κλάδεμα χόρτων και θάμνων, με ιδιαίτερη έμφαση στις τάφρους και στα πρανή των οδών, με κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό. Στα δύσβατα σημεία ο καθαρισμός πραγματοποιείται με χειρονακτική εργασία. Ακόμη, πραγματοποιείται καθαρισμός στις νησίδες κι άλλα σημεία που εμποδίζουν την ορατότητα και ασφαλή διακίνηση των διερχόμενων οχημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής πραγματοποίησε αυτοψία για τον έλεγχο της πορείας των εργασιών. Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Μας ενδιαφέρει η ασφαλής διέλευση των οχημάτων που, εκτός των άλλων, είναι ενδεικτική του τοπικού πολιτισμού για τους επισκέπτες και τουρίστες της Πέλλας. Η ανάπτυξη αυτοφυούς βλάστησης δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς, επίσης, και τη γρήγορη απορροή των ομβρίων. Τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών συνεχίζονται μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα, την πορεία υλοποίησης του οποίου παρακολουθώ καθημερινά, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της ΠΕ Πέλλας».



1 σχόλια :

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ" Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ......
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟ 2026.....
ΞΥΠΝΑΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΒ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...