Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα "Η βία στα σχολεία και τα γήπεδα".

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα "Η βία στα σχολεία και τα γήπεδα". 

Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Πρόμαχοι, την Ακαδημία Ελπίδες Προμάχων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων.

Ομιλητής ήταν ο κύριος Λάζαρος Σιάντσης από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Πέλλας "ΟΡΑΜΑ".

Ήταν μία άκρως βιωματική εμπειρία με σκοπό την ενεργοποίηση όλων με στόχο την πρόληψη και αποτροπή της βίας σε όλες τις μορφές της.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, υπήρξε αθρόα συμμετοχή γονέων, εκπαιδευτικών, αθλητών και πολλών παραγόντων του ιστορικού οικισμού των Προμάχων και όλοι οι συμμετέχοντες εξερχόμενοι, δήλωναν ενθουσιασμένοι και με πιο γεμάτη την φαρέτρα τους, όσον αφορά την αντιμετώπιση τυχόν "δύσκολων" θεμάτων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον κοινωνικό και οικογενειακό τους περίγυρο.

























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...