Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ




Για οργανωμένο, επαναλαμβανόμενο σχέδιο εξόντωσης αδέσποτων ζώων κάνουν λόγο κάτοικοι της Όρμας στην Αλμωπία Πέλλας
.Όπως κατήγγειλαν στον φιλοζωικό σύλλογο «Η Ελπίδα», μέσα σε 20 μέρες έχουν εξολοθρεύσει πολλά αδέσποτα ζώα και μαζί με τα αδέσποτα έχουν χάσει την ζωή τους και πολλά δεσποζόμενα.Η τοπική κοινότητα της Όρμας είναι τουριστική περιοχή και φαίνεται πως κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία αδέσποτων ζώων, θεωρώντας πως αμαυρώνουν την «όμορφη» εικόνα του χωριού. Οι εικόνες όμως των ζώων που σπαρταρούν στους δρόμους του χωριού με το δηλητήριο να καίει αργά και βασανιστικά τα όργανά τους, δεν τιμούν καθόλου αυτόν τον τόπο και τους κατοίκους του. Αντίθετα, δείχνουν το χαμηλό επίπεδο πολιτισμού και ανθρωπιάς. Είναι απαράδεκτο,αδιανόητο και εξωφρενικό να διασύρεται μία ολόκληρη κοινότητα, χάρη στην εγκληματική και απάνθρωπη δράση κάποιων «ανθρώπων». 

Δειτε χαρακτηριστικο διαλογο στο facebook...
Maria Mitrouli τι να πεις για αυτους τους δολοφονους.να το βρουν απο αλλου.μα δεν υπαρχει ουτε ενας που να αγαπαει τα ζωα στην ορμα και να δεχεται αυτο που γινεται μονο κ μονο για να μην ενοχλουντε οι ταβερνιαρηδες?αναφερομαι σε αυτους διοτι αυτοι εχουν το προβλημα με τα σκυλια.αλλα τοσο δυσκολο ειναι να τους δινουν τα περισσευματα σε μια γωνια με ενα μπολ νερο.ετσι θα γινουν φιλοι κ δεν θα τους ενοχλουν κιολας
Αλέξανδρος Μήνου distyxws enaa apo ta atyxa skylia itan kai to diko mou!!!
Lina Mitska dystixws 2 apo auta itan kai ta dika mou...kai ta exasa se diastima mias evdomadas...itan polu isxyro to dilitirio k den ta prolava...kai kata kairous exw xasei para polla me ton idio tropo..elpizw pragmatika na ginei kati k na allaxei auto..einai tragiko!!! eixame promitheutei eidikes eneseis giati exei symvei polles fores kai parolo pou tis kaname kateutheian den egine tipota mesa liga lepta eixe teleiwsei... oti mporousa ekana alla efygan kyriolektika mesa apo ta xeria mou ta sygkekrimena...kapoia alla ta exw prolavei k exw ftasei aridaia egkaira k zisane alla gia ligo ...afou meta apo kanena dimino ta dilitiriazan xana...
ααα...auti tin stigmi apo 3 skylia den exw kanena..ta 2 sxedon mazi opws sas eipa k t allo ligous mines prin..pleon exw apogoiteutei exw xasei para polla zwa...einai tragikos o arithmos..kai den xerw an yparxei noima na xana apoktisw tin stigmi pou an vgei apo tin auli tou spitiou mporei meta apo ligo na min yparxei..
Χριστίνα Βασδόκα  τραγικό. Να χάνεις και τα δύο ζώα σου μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Και μιας που το ανέφερες, μου δίνεται η ευκαιρία να πω: προμηθευτείτε με ενέσεις ατροπίνης (υπάρχουν στα φαρμακεία) και με ενέσεις εμετικές (filtalon), αυτές από κτηνίατρο. Δώστε τις πρώτες βοήθειες και μετά πάρτε τηλέφωνο κατευθείαν τον κτηνίατρο. Μην χορηγείτε ΠΟΤΕ ξύδι. Μπορεί να γίνει αναρρόφηση στους πνεύμονες, ιδίως όταν δεν ξέρουμε το είδος του δηλητηρίου που χρησιμοποιείται. Για πρόκληση εμετού καλύτερα να χορηγήσετε αλατόνερο. Ένα ποτήρι νερό με δυο κουταλιές αλάτι. Και προσοχή στα υγρά του ζώου. Μην τα ακούμπησετε είναι πολύ επικίνδυνα και ξεπλύνετε πολύ καλά και αν είναι δυνατόν απολυμάνετε την περιοχή εκείνη που το ζώο σπαρταρούσε και έβγαζε σάλια και υγρά από την πρωκτική του περιοχή.


πηγη..aridaia news,facebook.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...