Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ?".


Aναβρασμός λόγω έλλειψης αγροτικού γιατρού στη Σάμο

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις είναι οι κάτοικοι του Μαραθοκάμπου Σάμου, αφού μέχρι σήμερα στερούνται τις υπηρεσίες αγροτικού γιατρού. Αυτό που ζητούν είναι να καλυφθεί η θέση του αγροτικού γιατρού, υποστηρίζοντας ότι για μία απλή συνταγογράφιση οι ηλικιωμένοι πρέπει να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι.

Τη θερινή περίοδο, όπως τονίζουν, ο πληθυσμός διπλασιάζεται λόγω των επισκεπτών και για οτιδήποτε συμβεί δεν υπάρχει ιατρική κάλυψη. Μόνο για δύο μέρες πηγαίνει ένας γιατρός, και μάλιστα για λίγες ώρες, ο οποίος πρέπει να καλύψει μία μεγάλη περιοχή με αρκετό κόσμο.

Η τοπική κοινότητα θα κλείσει για τρεις ημέρες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του Κέντρου Υγείας στο Καρλόβασι, εάν δε γίνει κάτι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...