Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η οικογένεια με το πιο περίεργο κατοικίδιο

Perierga.gr - Το πιο περίεργο κατοικίδιο στον κόσμο
Πήραν στο σπίτι τους ένα γουρούνι περίπου 90 κιλών!

Η οικογένεια Squicciarini ήθελε ένα κατοικίδιο ζώο για το σπίτι της, αλλά όχι κάτι συνηθισμένο… Γι΄αυτό και αποφάσισε να φιλοξενήσει ένα θηλυκό γουρούνι, στο οποίο έδωσαν το όνομα Cesira.

Η Cesira ήταν μόλις δυο μηνών και η μικρότερη απ΄τα υπόλοιπα αδέρφια της, αλλά πλέον ζυγίζει 88,9 ολόκληρα κιλά! Και πώς να μην ζυγίζει τόσο, όταν οι αδυναμίες της είναι τα μπισκότα, τα παγωτά και οι λιχουδιές! Στο καθημερινό της πρόγραμμα είναι επίσης περίπου 3 κιλά φρούτα και λαχανικά!
Perierga.gr - Το πιο περίεργο κατοικίδιο στον κόσμο
Ο κτηνοτρόφος σκόπευε να θανατώσει τη Cesira, όπως και τα υπόλοιπα αδέρφια της, αλλά η οικογένεια λάτρεψε από την πρώτη στιγμή το ζώο, γι΄αυτό και το πήρε στο σπίτι της…
Και επειδή πλέον είναι τόσο μεγάλη, κοιμάται στο μπαλκόνι του σπιτιού. Είναι εκπαιδευμένη να κάνει την ανάγκη της σε ειδικό χώρο, βλέπει ήσυχη τηλεόραση με την οικογένεια, ενώ ξυπνά το ζευγάρι της οικογένειας τραβώντας τα σεντόνια τους!
Perierga.gr - Το πιο περίεργο κατοικίδιο στον κόσμο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...