Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Φεστιβάλ σφαγής ζώων στο Νεπάλ


Στης 24 Νοεμβρίου, συγκεντρώθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε ένα μικρό χωριό στην Bariyapur, στο Νεπάλ, που ήταν μάρτυρες μιας μεγάλης τελετής θυσίας
.
Εκείνη την ημέρα δεκάδες χιλιάδες ζώα σφαγιάστηκαν και το αποτρόπαιο φεστιβάλ επικρίθηκε ευρέως. Οι οπαδοί του φεστιβάλ ταξιδεύουν από μεγάλες αποστάσεις μακρυά για να παρακολουθήσουν αυτό το πανηγύρι, ορισμένοι από αυτούς είναι από την γειτονική Ινδία. Το Gadhimai φεστιβάλ είναι η θεά σύμβολο της εξουσίας και διατηρείται στο Νεπάλ κάθε πέντε χρόνια.
02_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-002
Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ σφαγής ζώων στο κόσμο, όπου κάθε φορά εκατοντάδες χιλιάδες ζώα σφάζονται για την τελετή. Τον περασμένο χρόνο σφαγιάστηκαν 300.000 ζώα.
03_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-003
Οι διάφορες οργανώσεις προστασίας των ζώων έχουν δώσει μάχες για να σταματήσει αυτό το αποτρόπαιο φεστιβάλ, αλλά η κυβέρνηση του Νεπάλ αρνείται να απαγορεύσει αυτή τη θρησκευτική παράδοση που κρατά εδώ και αρκετούς αιώνες.
04_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-004
05_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-005
06_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-006
07_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-007
08_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-001
09_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-009

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...