Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΡΗ ΣΤΑ "ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΟΘΕΑΣ"


Συνέντευξη του Νίκου Αμπάρη


 Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αναγέννησης πραγματοποίησε ο 26χρονος κεντρικός χαφ Νίκος Αμπάρης σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Μετά από τρία χρόνια ο προμαχιώτης άσσος γυρίζει στην Δωροθέα  μας ανοίγει την καρδιά του και μας μιλάει για την μεγάλη επιστροφή...




Νίκο καταρχήν να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια της ομάδας και να σου ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.


 Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να πώ πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Δωροθέα και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. 


Η προετοιμασία σας ξεκίνησε και σας περιμένει σκληρή δουλειά ωστέ να είστε έτοιμοι με την έναρξη των αγωνιστίκων σας υποχρεώσεων.


Όπως γνωρίζουμε όλοι οι ομάδες χτίζονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ωστέ να είναι έτοιμες στο πρωτάθλημα.
Έτσι και εμείς υπό τις οδηγίες του κόουτς θα δουλέψουμε σκληρά και μαζί με τα φιλικά που θα δώσουμε θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις 18 Σεπτεμβρίου που αρχίζουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.   

 Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και φέτος γνωρίζεις και εσύ πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.


Σίγουρα ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγάλος και κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα έχει φανέλα βασικού στο σπίτι του...αυτό μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα ωστέ να παλέψουμε όλοι και όποιος αξίζει θα παίζει.

Η Αναγέννηση ενισχύθηκε σημαντικά , πήρε έναν φιλόδοξο προπονητή και οργανώθηκε σε όλους τους τομείς. Πολλοί σας θεωρούν από τα φαβορί για άνοδο στην Α κατηγορία.


 Η αλήθεια είναι πως φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ωστέ μετά από 3 χρόνια παραμονής στη Β κατηγορία να ανεβάσουμε την ομάδα. Κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά , εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. 


 Πριν λίγες ημέρες στην ομάδα του χωριού σου είδαμε μια κίνηση που ξάφνιασε πολλούς... Οι ποδοσφαιριστές των Προμάχων ανέλαβαν το δύσκολο έργο της διοίκησης πέρνωντας τα ηνία της ομάδας στα χέρια τους....Πως είδες την κίνηση  αυτή?


Την περσινή περίοδο η ομάδα αγωνίστηκε στην Α1 κατηγορία χωρίς να καταφέρει στο τέλος το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
 Φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα αγωνίζονται μόνο ποδοσφαιριστές από το χωριό και στη διοίκηση θα υπάρχουν άτομα που αγαπάνε την ομάδα έχοντας σαν στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτοπορειακή κίνηση και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία !!!!  


Νίκο σε ευχαριστούμε για την κουβέντα που είχαμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα σου ομάδα.


Έγω σας ευχαριστώ!!!!

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Νίκου Αμπάρη

Μακεδονία Νάουσας
Πρόμαχοι
Δωροθέα 
Τσάκοι


Νικος Αμπάρης

Ηλικία: 26
Θέση: Κεντρικός χαφ
Προηγούμενη ομάδα: Πρόμαχοι
Αγαπημένος ποδοσφαιριστής: Νίκος Λυμπερόπουλος
Αγαπημένη ομάδα: ΑΕΚ
 ΠΗΓΗ.    http://dorotheou.blogspot.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...