Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΡΕΚΟΡ ΓΑΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 11-11-11



Ρεκόρ γάμων για την 11/11/11

Έτρεξαν να «κρεμαστούν» οι Αυστραλοί!

«Επιδημία» γάμων έφερε στην Αυστραλία η χθεσινή «σημαδιακή» ημερομηνία 11/11/11. Τέτοιες ημερομηνίες, με έξι «ένα» ή τρία «έντεκα» στη σειρά, βοηθούν πολύ στο να θυμούνται οι άνθρωποι την επέτειο του γάμου τους και αυτός είναι ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλείς. 

Η αυξανομένη δημοτικότητα τέτοιων ιδιαίτερων και ασυνήθιστων ημερομηνιών έχει οδηγήσει τα ζευγάρια να κάνουν κρατήσεις για να παντρευτούν τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημέρα του γάμου.

Το επόμενο έτος δίνει μια τελευταία ευκαιρία, αυτόν τον αιώνα, για ζευγάρια που θα ήθελαν να παντρευτούν σε μια τέτοια ασυνήθιστη ημερομηνία. Ήδη, πολλά ληξιαρχεία της χώρας, άρχισαν να δέχονται αιτήματα τέλεσης γάμων για την 12η Δεκεμβρίου του 2012, δηλαδή για τη μέρα 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...