Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


«Παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» τονίζουν οι Ηρώ Διώτη και ΜιχάληςΚριτσωτάκης
Με ερώτησή τους προς τους υπουργούς εσωτερικών και οικονομικών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Η. Διώτη και Μ. Κριτσωτάκης ζητούν εξηγήσεις για το “ψαλίδι” 60% στα προνοιακά επιδόματα.
  Στην ερώτηση επισημαίνεται ο “άδικος χαρακτήρας” και το “ανεξήγητο σκεπτικό” της υπουργικής απόφασης και τονίζεται με έμφαση ότι “η απαξίωση του κοινωνικού δικαιώματος στο κράτος πρόνοιας και στην ειδική μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες βάλλει κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας”.
Οι ερωτώντες βουλευτές αξιώνουν “άμεσες ενέργειες για την καταβολή και του υπολοίπου 60% των ποσών των προνοιακών επιδομάτων στους δήμους της χώρας, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2011” δεδομένου μεταξύ άλλων ότι η παροχή του μηνιαίου προνοιακού επιδόματος στους δικαιούχους ΑμεΑ και απόρους, αποτελεί ένα επιπλέον μικρό έσοδο στην παρούσα έκρυθμη οικονομική κατάσταση”.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...