Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΜΕΣΩ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


«Δείξε μου τι να κάνω...» μέσω εικονικής πραγματικότητας

Το σύστημα καθοδήγησης αποτελείται από τρία μέρη

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Osaka εφάρμοσαν τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην πραγματική ζωή και ανέπτυξαν αυτό το σύστημα «Parasitic Humanoid» το οποίο φοριέται και επιτρέπει στους χρήστες να κατευθύνουν άμεσα τα χέρια άλλων ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται και σε πολύ μακρινή απόσταση. Είναι αυτό που πολλές φορές θα έχετε ευχηθεί -ειδικά εάν δεν γνωρίζετε από υπολογιστές-, ειδικά οι μεγαλύτεροι για να ρυθμίσετε το οτιδήποτε, βέβαια το σύστημα σκοπό έχει να χρησιμοποιηθεί σε σοβαρότερες περιπτώσεις...

Το σύστημα καθοδήγησης αποτελείται από τρία μέρη, συμπεριλαμβανομένου μιας οθόνης που προσαρμόζεται στο κεφάλι, ένα φορητό υπολογιστή Panasonic και μια κάμερα HD. Αν και το σύνολο φαντάζει εξαιρετικά απλό, η λειτουργία που τελικά προσφέρει είναι αρκετά «ισχυρή», και μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω για να δείτε τις επιδόσεις του συστήματος.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...