Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ


Παράξενες ακτινογραφίες (3)
Ένα διαφορετικό βιβλίο με τον ευρηματικό τίτλο “Stuck Up!” αναμένεται να προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών. Ο συγγραφέας του και ιατροδικαστικός ψυχίατρος Marty A. Sindhian επιχειρεί μία ματιά στα πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν ποτέ στο εσωτερικό διάφορων ασθενών.

Παράξενες ακτινογραφίες (1)
Την ιδέα για την συγγραφή αυτού του βιβλίου την έδωσε ένα ασθενής που κατέφτασε στην εντατική και ζήτησε από τους γιατρούς να αποσύρουν μία κασέτα από μέσα του.
Πέρα όμως από την κασέτα, διάφορα ακόμα αντικείμενα έχουν φιλοξενηθεί στα ανθρώπινα σπλάχνα. Μία συσκευή i-pod και ένα ψαλίδι, γυαλιά ηλίου και παιδικές κούκλες μας αφήνουν ερωτηματικά για το πως τα κατάφεραν να μπουν στο ανθρώπινο σώμα.
Παράξενες ακτινογραφίες (2)
Παράξενες ακτινογραφίες (4)
Συνήθως, τα ατυχήματα αυτά συμβαίνουν ως επακόλουθο μέθης ή μετά από στοιχήματα που μπορεί να βάζουν οι νέοι μεταξύ τους, όπως μαρτυρά ο συγγραφέας του αστείου βιβλίου.
Παράξενες ακτινογραφίες (5)
Παράξενες ακτινογραφίες (6)
Άλλα που είναι πιο μικρά, όπως κέρματα και δαχτυλίδια ανιχνεύονται συνήθως στο εσωτερικό των παιδιών που μπορούν να παίξουν με οτιδήποτε. Από την άλλη μεριά, κούκλες bardie και καλώδια ρεύματος χρησιμοποιούνται από μεγαλύτερους.
Παράξενες ακτινογραφίες (7)
Παράξενες ακτινογραφίες (8)
Οι γιατροί αναφέρουν ότι πολλοί μεταχειρίζονται τέτοιου είδους αντικείμενα, για να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστησή τους αλλά και να διεγείρουν τις αισθήσεις τους.
Παράξενες ακτινογραφίες (9)
Παράξενες ακτινογραφίες (10)
Πηγή: news247.gr


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/weirdest-x-rays-photos-3/#ixzz1eAMvnx3h

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...