Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στo πλαίσιo του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ομάδας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011), στον αγώνα με τον Παναιτωλικό,
θα φιλοξενήσει αντιπροσωπεία παιδιών από το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο» στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ κάποια από αυτά τα παιδιά θα έχουν τη χαρά να συνοδέψουν τις ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η συνεργασία με το... φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Το Χωριό της Αγάπης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πιστή στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα που αφορούν παιδιά, τάσσεται στο πλευρό όλων αυτών που ασχολούνται με τη φροντίδα και την προστασία τους και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια. Ως εκ τούτου, προχώρησε σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Το Χωριό της Αγάπης», στα πλαίσια της οποίας θα υλοποιηθούν τα εξής:

* Παρουσία περιπτέρου της μπουτίκ, με συλλεκτικά είδη, ρούχα και αξεσουάρ της ομάδας.

* Επισκέψεις παικτών της Α' ομάδας.

* Διανομή κουπονιών ελεύθερης πρόσβασης στο παγοδρόμιο του Πάρκου, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέχρι και τις 04.01.2012, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της μπουτίκ στις εγκαταστάσεις του Χωριού, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτρέπει τους φιλάθλους της να στηρίξουν με την παρουσία τους την ευγενική προσπάθεια του «Χωριού της Αγάπης» για την ενίσχυση του "Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο" και των "Γιατρών Χωρίς Σύνορα", δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, προσφέροντας σε ΟΛΑ τα παιδιά την ασφάλεια και τη φροντίδα που δικαιούνται.





Newsroom ΔΟΛ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...