Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ "ΣΚΟΝΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ?



  Η κατάσταση με τα «σκονάκια» και την αντιγραφή μεταξύ των μαθητων, είχε φτάσει στο απροχώρητο στην Κίνα κι έτσι οι καθηγητές προχώρησαν σε δραστικά - και ελαφρώς ακραία- μέτρα.


  Αποφασισμένοι να καταπολεμήσουν το πρόβλημα οι διευθυντές ενός σχολείου στην πόλη Γουχάν στην επαρχία Χουμπέι στην κεντρική Κίνα, προχώρησαν σε δραστικά μέτρα για να σταματήσουν μια και καλή το φαινόμενο.

  Έτσι, προκειμένου να ελέγξουν καλύτερα τους μαθητές, τους έβγαλαν από τις αίθουσες και τους έβαλαν να γράψουν το διαγώνισμα τους στην... εξοχή και συγκεκριμένα σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου ο ένας μαθητής θα είναι μακριά από τον άλλον, ώστε να μην μπορούν να μιλούν μεταξύ τους.

  Παράλληλα οι καθηγητές θα μπορούν να επιβλέπουν τους μαθητές πανοραμικά... ακροβολισμένοι στις εξέδρες και στους γύρω λόφους- όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

  Καλή ιδεα, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως θα είχε αποτέλεσμα στην Ελλάδα- αφού οι έλληνες μαθητές δεν σταματούν να εφευρίσκουν νέους ευφάνταστους τρόπους για να κάνουν «σκονάκι».














ΠΗΓΗ PYLESTV

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...