Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Bρετανοί σκοτώνουν τα κατοικίδια τους για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας
Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο βασανισμού και θανάτωσης κατοικίδιων σε ολόκληρη την Βρετανία. 

Οι ιδιοκτήτες ασφαλίζουν τα άμοιρα ζωάκια και έπειτα τα σκοτώνουν, για να εισπράξουν το ποσό της ασφάλισης.

Περισσότερες από 2.3 εκατομμύρια γάτες και σκύλοι ασφαλίστηκαν πέρσι, ενώ σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών ασφαλιστών η ασφαλιστική απάτη έφτασε φέτος τα 2.25 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κόλπα που έχουν επινοήσει οι διάφοροι ιδιοκτήτες, για να κερδίσουν το ποσό της ασφάλισης ξεπερνούν κάθε φαντασία. Μερικοί πωλούν ή ακόμα σκοτώνουν τα φτωχά ζωάκια και έπειτα δηλώνουν πρόωρο θάνατο ή εξαφάνιση.
Άλλοι, τραυματίζουν τα κατοικίδια τους με "στημένα" ατυχήματα, ώστε να κρύψουν προϋπάρχοντα σημάδια που δεν καλύπτονται από το συμβόλαιο ασφάλισης.
Μία άλλη απάτη θέλει τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν την εξαφάνιση του ζώου τους, καθώς κάποιες εταιρίες καλύπτουν την περίπτωση εξαφάνισης ή κλοπής των κατοικίδιων.
Ο αριθμός των ασφαλιστικών αιτήσεων που σχετίζονται με απάτες που είτε αποδείχθηκαν είτε όχι αυξήθηκε κατά 440%, αφού οι κτηνιατρικές εγγραφές των ζώων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν.




Πηγή: blog.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...