Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ...ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ


Σοκ προκαλούν οι εικόνες που μετέδωσε το κανάλι Fοx και δείχνουν μικρά παιδιά να βγάζουν φωτογραφίες δίπλας τον Αη Βασίλη κρατώντας στα χέρια τους καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πολυβόλα. Την εκδήλωση στην οποία τραβήχτηκαν οι εικόνες διοργάνωσε μια λέσχη φίλων των όπλων στην Αριζόνα. Εκεί βρέθηκαν γονείς που έχουν σαν χόμπυ τη συλλογή όπλων και πήραν μαζί και....






τα παιδιά τους! Δεν αρκέστηκαν όμως σε αυτό αλλά η λέσχη είχε κανονίσει όποιος θέλει να βγάζει φωτογραφίες κρατώντας ένα όπλο δίπλα στον Αη Βασίλη! Οι γονείς – λάτρεις των όπλων χωρίς κανέναν ενδοιασμό έδωσαν στα μικρά παιδιά τους από καλάσνικοφ μέχρι και χειροβομβίδες για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα μετά θα κάνουν καρτ – ποστάλ!
Η ανθρώπινη ανοησία αποδεικνύεται πλήρως σε μια φωτογραφία όπου ένα βρέφος ακουμπά την άκρη ενός πολυβόλου... Φυσικά ούτε η λέσχη ούτε οι γονείς αντιλαμβάνονται κάτι το μεμπτό στην εκδήλωση και δήλωσαν ότι πέρασαν πολύ ωραία.



mediagate.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...