Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΑ LIKE ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ



Πάτα like και πρόσφερε!

Τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου σε χρειάζονται

Η WIND στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και να στηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου από τη σελίδα της εταιρείας στοFacebook: μέσα από τη Facebook εφαρμογή «I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε». 

Για κάθε like η WIND θα δωρίζει 1 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου. 

Πάρε μέρος κι εσύ στην προσπάθεια της WINDνα αυξήσει το ποσό που θα προσφέρει στα παιδιά που έχουν βιώσει την εγκατάλειψη, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Δώσε κι εσύ μία αχτίδα ελπίδας σε αυτά τα παιδιά, μίας άλλης Αθήνας. Πάτα like στη σελίδα της WIND στο facebook και πρόσφερε!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...