Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ME ... COCA-COLA


Κινητό τηλέφωνο που λειτουργεί με Coca ColaH Daizi Zheng, μια νεαρή Κινέζα που αποφοίτησε από το κολλέγιο St Martins του Λονδίνου, παρουσίασε ως πτυχιακή της εργασία ένα κινητό τηλέφωνο που λειτουργεί με Coca-Cola.

Το τηλέφωνο αυτό έχει ένα βιδωτό καπάκι. Ξεβιδώνοντάς το, ρίχνουμε μέσα το αναψυκτικό. Τότε, θεωρητικά, η βιομπαταρία του τηλεφώνου εκλύει ενέργεια, καθώς τα μόρια γλυκόζης στο αναψυκτικό απορροφώνται από ένζυμα, απελευθερώνοντας μόρια υδρογόνου.

Η ιδέα, όπως ανέφερε και το site 3G.co.uk, δείχνει πολύ καλή. Ωστόσο, δεν έχει δοκιμαστεί στην πράξη, και δεν είναι σίγουρο ότι η βιομπαταρία αυτή θα είχε αρκετή δύναμη γιά να επιτρέψει τηλεφωνήματα.
Η Daizi Zheng, όμως, είναι αισιόδοξη: ‘’H τεχνολογία κάνει άλματα στην εποχή μας’’, είπε. ‘’Ένα κινητό που θα δουλεύει με Coca-Cola θα μπορούσε να βρίσκεται στην αγορά σε πέντε χρόνια’’.


Δείτε Περισσότερα: OTHERSIDE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...