Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ!!!

 ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ..ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.


ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.


"ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ".

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...