Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ 7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.


boutaris2Με τσεκούρια και αλυσοπρίονα άγνωστοι ισοπέδωσαν 7 στρέμματα από τα αμπέλια του Γιάννη Μπουτάρη.

Το αμπέλι που ανήκει στην οικογένεια του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περισσότερα από 2.000 κλήματα της ποικιλίας «Chardonnay» είναι κομμένα λίγα εκατοστά πάνω από τη ρίζα και η ζημιά για την εταιρία είναι πολλές χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας το πιο πιθανό είναι να γίνει επαναφύτευση του αμπελώνα τον επόμενο χρόνο. Η αστυνομία αναζητά του ενόχους της παράλογης αυτής πράξης, ενώ, εξετάζει το ενδεχόμενο πίσω από την ενέργεια να υπάρχουν πολιτικά κίνητρα.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας "Κυρ Γιάννη", Γ. Αναστασόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι ο δράστης επιτέθηκε δύο φορές στον αμπελώνα, την πρώτη στα τέλη του περασμένου μήνα και την επόμενη στις αρχές Ιανουαρίου.
Η καταστροφή θα φανεί την Άνοιξη
"Πρόκειται για ανεξήγητη πράξη. Η οικογένεια Μπουτάρη πίστευε ότι δεν είχε εχθρούς, αλλά τώρα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας", δήλωσε ο κ. Αναστασόπουλος, ο οποίος είπε ότι οι συνέπειες της καταστροφής θα φανούν την άνοιξη.
Λίγο πριν ξεκινήσει η βλάστηση, οι εργάτες του αμπελώνα θα επιχειρήσουν να μπολιάσουν τα κατεστραμμένα κλήματα, με την ίδια ποικιλία, αλλά, όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, το πιο πιθανό είναι να γίνει επαναφύτευση του αμελώνα τον επόμενο χρόνο, αφού είναι πολύ δύσκολο να εναβλαστήσουν.
Η εταιρία "Κυρ Γιάννη", ιδρύθηκε το 1997, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και, μεταξύ άλλων, διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες στο Αμύνταιο και στη Νάουσα Ημαθίας.

ΠΗΓΗ ..THE INSIDER

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...