Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ !!!


Είναι... τρελοί οι Βρετανοί. Κανονικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία για την κηδεία της “σιδηράς κυρίας” και μάλιστα πριν καν η Μάργκαρετ Θάτσερ... αποφασίσει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Το πιο... κρυο για όλους εμάς που δεν είμαστε Βρετανοί είναι ότι για όλα αυτά ζητούν και τη γνώμη της ίδιας!


Δεν μιλάμε για την τελευταία επιθυμία, αλλά για κανονικό εθνικό ζήτημα για το αν θα πρέπει να είναι η πρώτη ... κοινή θνητή μετά τον Ουίνστον Τσόρτσιλ που θα ταφεί δημοσία δαπάνη, καθώς ο Βρετανικός νόμος δεν το προβλέπει παρά μόνο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Για το θέμα έγινε μάλιστα, πριν από τα Χριστούγεννα, μυστική σύσκεψη παρουσία του υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Φράνσις Μοντ και του σερ Μάλκολμ Ρος, ο οποίος είχε την ευθύνη για την κηδεία της Νταϊάνας. Λέγεται μάλιστα ότι η ίδια η Θάτσερ ενημερώθηκε για τις συζητήσεις.
Στο νότο της Βρετανίας υπάρχουν πολλοί που τη θεωρούν “σούπερ σταρ”. Στον βορρά όμως υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι κατέστρεψε τους ίδιους και ολόκληρη τη χώρα με τις επιλογές της.
“Πρόκειται για μια σούπερ σταρ”, λέει ο Σάιμον Ρίτσαρντ, διευθυντής του ιδρύματος The Freedom Association που προωθεί τις ιδέες της πρώην πρωθυπουργού, όμως στον αντίποδα, 24.000 άνθρωποι έχουν ήδη υπογράψει ένα κείμενο που ζητά η κηδεία της Θάτσερ να χρηματοδοτηθεί από τον ιδιωτικό τομέα “ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη αξία και η καλύτερη επιλογή για τον καταναλωτή και τους μετόχους”.



NEWSIT.GR

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...