Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


 

- 'Ολη νύχτα υπάλληλοι του δήμου μαζεύουν νεράτζια
-  Μόνο στο "άβατο" της Βουλής έχουν οι νερατζιές... νεράτζια


Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη. Ακουγόταν πολύ τραβηγμένο. Στο κέντρο, μαγαζάτορες και κάτοικοι έλεγαν ότι συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τις βραδυνές ώρες αφαιρούσαν από τις νερατζιές, όπου υπάρχουν, γύρω από το Σύνταγμα, του καρπούς.

Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν ότι αυτά γίνονται συνοδεία της Δημοτικής Αστυνομίας. "Το κάνουν για να αφήσουν χωρίς "πολεμοφόδια" εκείνους που θα θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια στις 25 Μαρτίου", είπε καταστηματάρχης της περιοχής.

Το Newsit έκανε αυτοψία για να διαπιστώσουμε αν όντως αυτό είναι αλήθεια. Και τα ευρήματα είναι αξιοπρόσεκτα.

Οι νερατζιές μέσα στον περίβολο της Βουλής είναι φορτωμένες.
Νερατζούλα φουντωτή μέσα από το κάγκελο....Νερατζούλα φουντωτή μέσα από το κάγκελο....

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στους γύρω δρόμους. 
Πρέπει να είναι τουλάχιστον ο Φασούλας για να πιάσεις το νεράτζι....Πρέπει να είναι τουλάχιστον ο Φασούλας για να πιάσεις το νεράτζι....

Εκτός από την Βασιλίσσης Σοφίας όπου υπάρχουν μουριές και έχουν κλαδευτεί, στους γύρω δρόμους, οι νερατζιές είναι άδειες και μόνο στα ψηλά μπορεί να δει κανείς να κρέμονται ελάχιστα νεράτζια.
Εντυπωσιακό το σκηνικό. Στην οδό Κολοκοτρώνη, μέσα από τα κάγκελα η νερατζιά είναι γεμάτη. Απέξω είναι άδεια....Εντυπωσιακό το σκηνικό. Στην οδό Κολοκοτρώνη, μέσα από τα κάγκελα η νερατζιά είναι γεμάτη. Απέξω είναι άδεια....

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι για πρωτη φορά στα χρονικά, ο Δήμος Αθηναίων έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ δελτίο Τύπου με το οποίο τους ενημερώνει ότι για να καλύψουν οι δημοσιογράφοι την μαθητική παρέλαση του Σαββάτου, θα πρέπει να είναι διαπιστευμένοι. 




ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...