Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Οι νομοθέτες στην πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας προτείνουν έναν νέο νόμο ο οποίος θα δίνει την δυνατότητα στους γιατρούς να στειρώνουν παιδιά με ψυχικές ασθένειες έπειτα από συγκατάθεση μόνο των παιδιών και χωρίς να απαιτείται η γνώμη των γονέων!!!


Ο σχετικός νόμος θα επιτρέπει επίσης στους γιατρούς να προβαίνουν σε μία μορφή «ψυχο-χειρουργικής» που είναι ουσιαστικά μία θεραπεία μέσω ηλεκτροσόκ στα παιδιά με ψυχικές ασθένειες. Ακόμη και για αυτό το χειρουργείο θα πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη μόνο των ίδιων των παιδιών...

Ο ισχύον νόμος, ο οποίος ψηφίστηκε και ισχύει στην Αυστραλία από το 1996, δεν αναφέρει σε κανένα από τα άρθρα του για την στείρωση των παιδιών με ψυχικές παθήσεις και επίσης δεν επιτρέπει στους ανήλικους να αναλάβουν την ευθύνη της θεραπείας μέσω ηλεκτροσόκ...
Ο καθηγητής Jon Jureidini, ο οποίος είναι εμπειρογνώμονας σε θέματα υγείας παιδιών και εφήβων αποκάλεσε τουλάχιστον παράλογο τον νόμο θέτοντας το απλό ερώτημα:
«Πώς μπορείς να πάσχεις από μία τόσο βαριά ψυχική ασθένεια ώστε να χρειάζεσαι «ηλεκτροσόκ» και παρ’όλα αυτά να είσαι απόλυτα ικανός να δώσεις την συγκατάθεσή σου;».
Οι συντάκτες του περιοδικού Natural News σημείωσαν πολύ σωστά ότι “η νέα γενιά της Αυστραλίας θα μπεί στο αρρωστημένο παιχνίδι της ευγονικής ατζέντας’’, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να εξοντώσουν ξεκάθαρα τους ‘’άρρωστους πληθυσμούς’’.
Σύμφωνα με την Helen Morton, η οποία είναι Υπουργός Ψυχικής Υγείας της Δυτικής Αυστραλίας, το νομοσχέδιο «στοχεύει να συμπεριφερθεί υποστηρικτικά!!!! χωρίς περιορισμούς!!! και με στόχο τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών παιδιών!!!!!
Η Morton είναι τόσο προκλητική ώστε να ζητά τις απόψεις των πολιτών της Αυστραλίας για το νομοσχέδιο είτε αυτές είναι θετικές!!!!!!! είτε αρνητικές.
Αν αυτές οι «ελευθερίες» και τα «δικαιώματα» εφαρμοσθούν στην πράξη τότε θα μιλάμε για μία ύπουλη γενοκτονία των μελλοντικών γενεών της Αυστραλίας...
 




ΠΗΓΗ...http://agioritikovima.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...