Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΕΛΛΑ. ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ....ΑΡΝΙΑ.

Του έκλεψαν τα… αρνιά!
Τις οικονομικές τους διαφορές έλυσαν τρεις κτηνοτρόφοι στην Πέλλα.
Συγκεκριμένα δύο αδέλφια ηλικίας 53 και 55 ετών, συνελήφθησαν στην Φλώρινα, καθώς φέρονται να απείλησαν 36χρονο συνάδελφο τους από την Πέλλα και αφού του άρπαξαν 250 αρνιά από οικονομική διαφορά που είχαν μαζί του.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές της Πέλλας δέχθηκε «επίσκεψη» από τα δύο αδέλφια τους οποίους συνόδευαν άλλα επτά άτομα προκειμένου να λύσουν οικονομική διαφορά από δοσοληψία που είχαν.
Οι δράστες απείλησαν το θύμα και στη συνέχεια ένας εξ αυτών, αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση 300 εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.
Δε σταμάτησαν όμως εκεί αφού όντας κλειδωμένος μέσα στη στάνη του ο κτηνοτρόφος του έκλεψαν άλλα 250 αρνιά και τα μετέφεραν στο δικό τους ποιμνιοστάσιο.
Οι αστυνομικές αρχές τους εντόπισαν λίγες ώρες μετά στην Βεύη της Φλώρινας ενώ αναζητούνται ακόμα οι εφτά συνεργοί τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...