Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ο Δήμος Αλμωπίας έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ανάληψη μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης, απευθύνθηκε σε παραγωγούς, αξιολογώντας την ποιότητα και το κόστος των προϊόντων ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να διαθέσουν απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων - συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα στους δημότες του.

   Η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Αλμωπίας, σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Αρχαγγέλου και τους παραγωγούς  ελαιόλαδου Μεσσηνίας, προχωρά στη διανομή πατάτας και παρθένου ελαιόλαδου αρίστης ποιότητας (φετινής σοδειάς). Η τιμή της πατάτας είναι 0,25 λεπτά το κιλό (πατάτα άσπρη) και 0,35 λεπτά το κιλό (πατάτα κίτρινη) και θα διατίθεται σε συσκευασίες των 20 κιλών (5€ άσπρη και 7€ κίτρινη). Η τιμή του παρθένου ελαιόλαδου είναι 3€ το λίτρο και θα διατίθεται σε συσκευασία των 5 λίτρων (15€ το πεντάλιτρο).
   Οι ενδιαφερόμενοι δημότες, μπορούν να συμπληρώνουν το έντυπο παραγγελίας από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου έως και την Τρίτη 27 Μαρτίου (για την παραγγελία πατάτας) και έως 6 Απριλίου (για την παραγγελία ελαιόλαδου), στο ισόγειο του Δημαρχείου, εργάσιμες μέρες από τις 09.00π.μ. έως 14.00μ.μ. Επίσης παραγγελίες μπορούν να γίνονται και στο e-mail: almopiatrofima@gmail.com, όπου θα δηλώνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας, κινητό τηλέφωνο, το είδος και η ποσότητα που επιθυμείτε, ώστε να σας σταλεί ο αριθμός προτεραιότητας.
   Η διανομή της πατάτας και η οικονομική συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, την Παρασκευή 30 Μαρτίου από τις 09.00 π.μ., στο χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ του Δημοτικού Καταστήματος της  Αριδαίας. Για την ημέρα παράδοσης του ελαιόλαδου, θα ακολουθήσει ενημέρωση. Η κάθε παραγγελία πατάτας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά (3 συσκευασίες) και ελαιόλαδου τα 50 λίτρα (10 συσκευασίες).
    Σκοπός του Δήμου Αλμωπίας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές ελληνικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στην τιμή παραγωγού και να προστατέψει το αγροτικό εισόδημα. Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.dimosalmopias.gr, θα ανακοινώνεται η διάθεση και άλλων προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς σε χαμηλές τιμές καθώς και η ημερομηνία και ο τόπος διάθεσης των προϊόντων. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...