Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ



Δύο νέοι άνθρωποι από τους Προμάχους κατεβαίνουν στον προεκλογικό στίβο αναζητώντας την ψήφο των κατοίκων του νομού μας.

Πρόκειται για δυο αξιόλογα και δραστήρια άτομα που αξίζουν την προσοχή όλων των ψηφοφόρων.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.
Ο Αλέξανδρος Βαρελάς γεννήθηκε και ζει στο χωριό των Προμάχων και είναι καταξιωμένος στη δουλειά του και αγαπητός στην μικρή κοινωνία του χωριού.Συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του χωριού και η απόφασή του να κατέλθει στον προεκλογικό αγώνα ,δεν ξάφνιασε κανέναν.
Έχει πείσμα και αποφασιστικότητα και όπως μας δήλωσε θέλει να εκλεγεί για να αποκτήσει η επαρχία μας μια δυνατή φωνή.
Είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι.Με την οικογένειά του ζει στους Προμάχους.




ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΣΟΥΡΗΣ
Ο Ιωάννης Σαμσούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Προμάχους και μετά τις σπουδές του,εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη  και εργάζεται σε γνωστή φαρμακευτική εταιρία ,σαν διευθυντικό στέλεχος.
Στόχος του να βοηθήσει τον τόπο μας απο το μετερίζι της βουλής.
Το γεγονός οτι η δουλειά του είναι μακρυά ,δεν τον αποκλείει απο τη γνώση των προβλημάτων του τόπου,καθώς οι επισκέψεις του στο χωριό είναι πολύ συχνές.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.


Ευχόμαστε στους δυο συμπολίτες μας καλή προσωπική επιτυχία.Για περισσότερες πληροφορίες και για τα κόμματα με τα οποία κατέρχονται απευθυνθείτε στους συνδέσμους...
http://xryshaygh.wordpress.com/
και
http://www.dimiourgiaxana.gr/


Τα "Προμαχιώτικα Νέα" πιστά στις αρχές τους ,κρατούν ουδέτερη στάση και σαν "απολιτίκ" ιστολόγιο θα κρατήσουμε ίσες αποστάσεις απο όλους.
Επίσης ,παρά τις έντονες πιέσεις που δεχόμαστε από όλα τα κόμματα για διαφήμιση και προώθηση των υποψηφίων ,ΔΕΝ θα ανεβάσουμε κανένα κείμενο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...