Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

MICK JAGGER-KEITH RICHARDS..ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ.


Jagger και Richards γίνονται ταινία

«Η ξέφρενη» δεκαετία του '70 και η σχέση των δύο ροκάδων

Αντικείμενο ταινίας θα γίνει η πολυκύμαντη σχέση ανάμεσα στους γερόλυκους των Rolling Stones, τον Mick Jagger και τον Keith Richards. Η ταινία δεν θα επικεντρωθεί όμως στις πρόσφατες σχέσεις των δύο ανδρών αλλά στην επαγγελματική και προσωπική επαφή τους τη δεκαετία του 1970. 

Πίσω από το γύρισμα της ταινίας βρίσκεται ο σερ Richard Branson καθώς η εταιρεία του Virgin Films απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου: «Exile on Main Street: A Season in Hell».



Η ταινία θα εξερευνήσει τι συνέβαινε στη βίλα του Richards στο νότο της Γαλλίας κατά την προετοιμασία του άλμπουμ το 1971, άλμπουμ που θεωρείται ένα από τα καλύτερα του συγκροτήματος. 

Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων ο Richards είχε βυθιστεί στον εθισμό της ηρωίνης και η μπάντα βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση μετά την απομάκρυνση του μάνατζερ Allan Klein και την αναγκαστική αποχώρηση από τη 
Βρετανία λόγω φορολογίας. 

Το βιβλίο περιγράφει πως οι Stones, οι σύζυγοι και οι σύντροφοί τους αλλά και άλλοι, περνούσαν τον καιρό τους καπνίζοντας, σνιφάροντας και πίνοντας ό,τι έβρισκαν.

Ο Jagger και ο Richards έχουν παραδεχτεί αρκετές φορές πως βρέθηκαν στα μαχαίρια κατά τη διάρκεια της 50χρονης πορείας τους. 



Στην αυτοβιογραφία του ο Richards χαρακτηρίζει τον Jagger ανυπόφορο ενώ κάνει και υποτιμητικά σχόλια για τον «ανδρισμό» του. 

Λέγεται πως ο Jagger στεναχωρήθηκε πολύ από τα γραφόμενα στο βιβλίο κι εμπόδισε τους Stones να επιστρέψουν στο στούντιο και να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ για την 50η επέτειο του συγκροτήματος. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τον Jagger και τον Richards.



ΠΗΓΗ...
http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...