Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ".


Στη Μόσχα για πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο
Αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας (τριών εβδομάδων), με το πρώτο παιχνίδι να τελειώνει, νωρίτερα την Παρασκευή, με ισοπαλία.


Ο λόγος για τον σκακιστικό αγώνα μεταξύ του Ινδού, κατόχου του παγκοσμίου τίτλου, Viswanathan Anand και του Ισραηλινού Boris Gelfand ο οποίος διεξάγεται στη Μόσχα, στην γκαλερί Tretyakov, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σοβιετικής μαγείας και στην πόλη την οποία, πολλοί Ρώσοι θεωρούν το σπίτι του πνευματικού αθλήματος.

Ο 42χρονος Anand θα υπερασπιστεί τον τίτλο του για Τρίτη φορά ενώ ο 43χρονος αντίπαλός του, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας, θα εκτελέσει το παρθενικό ταξίδι του για την κατάκτησή του ελπίζοντας ότι θα πραγματοποιήσει την υπόσχεση που κάποτε τον έκανε να είναι μια από τις ελπίδες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στον συγκεκριμένο τομέα, γράφει το γαλλικό πρακτορείο AFP.

Ο πιο αγχωμένος από τους δύο ήταν ο Gelfand, με τον Anand να διατηρεί πιο μαχητικό-επιθετικό ρόλο, αν και είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το ο,τιδήποτε. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...