Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.


Σάλος με τον πίνακα του καναδού πρωθυπουργού

Γυμνός με ένα σκυλάκι στα πόδια του απεικονίζεται ο Στίβεν Χάρπερ

Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της χώρας έχει προκαλέσει πίνακας που απεικονίζει γυμνό τον πρωθυπουργό του Καναδά Στίβεν Χάρπερ και ο οποίος εκτίθεται σε διαγωνισμό ζωγραφικής στην Οτάβα.

Η ελαιογραφία με τίτλο Emperor Haute Couture, δείχνει τον μεγαλόσωμο Χάρπερ ξαπλωμένο σε ανάκλιντρο με ένα σκυλάκι στα πόδια του και μια γυναίκα να του προσφέρει καφέ σε χάρτινο κύπελλο.
Σάλος με τον πίνακα του καναδού πρωθυπουργού 

«Δεν ξέρω αν οι Καναδοί έχουν όρεξη να δουν αυτόν τον πίνακα, εγώ πάντως δεν έχω», τόνισε ο εκπρόσωπος της αριστερής αντιπολίτευσης Νέιθαν Κάλεν.

Αντίθετα ο εκπρόσωπος του καναδού πρωθυπουργού έκανε χιούμορ λέγοντας πως είναι γνωστό πως ο Στίβεν Χάρπερ προτιμά τις γάτες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...