Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.


Παρά λίγο να διακοπεί το «Sorry I’ m Greek» στο Ντίσελντορφ
Τη διακοπή της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου παραλίγο να προκαλέσει η Γερμανίδα υπεύθυνη του χώρου όπου παίχτηκε το «Sorry I am Greek», στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Σύμφωνα τουλάχιστον με τοΠρώτο Θέμα,  την εβδομάδα που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια της παράστασης ζήτησε τη διακοπή της μετάφρασης στα Γερμανικά, ακούγοντας τις ατάκες σε βάρος της κ. Μέρκελ.


Ο Λάκης Λαζόπουλος ενημερώθηκε για το τι είχε γίνει μετά το τέλος της παράστασης, όταν πήγε στα καμαρίνια και δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν της έκαναν τη χάρη.


«Δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω "να την πω" σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος δικός τους που να μην τον αντέχουν».

Ο Λαζόπουλος πρόσθεσε ακόμη ότι «οι Έλληνες αντέχουν δυόμιση χρόνια τον παρανοϊκό λόγο μελών της Κυβέρνησης τους, την οποία δε συνδέω με το λαό της Γερμανίας».

Η απαίτηση της Γερμανίδας υπεύθυνης του «Mitsubishi Electric Halle», δεν ήταν το μόνο επεισόδιο που έζησε στο Ντίσελντορφ, όπως τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα. «Το βράδυ της πρεμιέρας, όταν επέστρεψε μαζί με τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης στο ξενοδοχείο, παράγγειλε πίτσες και ποτά για όλους και οι υπεύθυνοι απαίτησαν από τον δημοφιλή δημιουργό να εξοφλήσει αμέσως τον λογαριασμό. Παρόλο που τους ενημέρωσε ότι θα πλήρωνε την επόμενη μέρα όταν και θα έφευγε από το ξενοδοχείο, εκείνοι ήταν ανένδοτοι: απαίτησαν να πληρωθούν αμέσως, με μετρητά ή πιστωτική κάρτα! Κάτι που τελικά έγινε, προκαλώντας πάντως εύλογες απορίες και ερωτήματα στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι οι Γερμανοί μάς αντιμετωπίζουν σαν ένα λαό κατώτερο από τους άλλους, θεωρώντας προφανώς πιθανό ότι μπορεί να έφευγε χωρίς να πληρώσει!»


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...