Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4/6


Bραβεία ελληνοτουρκικής ειρήνης και φιλίας...




1997πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη η τελετή της απονομής των βραβείων ελληνοτουρκικής ειρήνης και φιλίας "Αμπντί Ιπεκτσί", με το οποίο τιμήθηκαν, από ελληνικής πλευράς, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο βουλευτής του ΣΥΝ Μιχάλης Παπαγιαννάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κυριακόπουλος και Γιώργος Τσακίρης, ο ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, οι δήμοι Ύδρας και Ερελί και Λάρισας και Ιργκίπ που αδελφοποιήθηκαν, ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, καθώς και καθηγητές Πανεπιστημίων, συνδικαλιστές και απλοί πολίτες.

1908τέθηκε ο θεμέλιος λίθος του ναού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

1827Ο Κανάρης καίει μέσα στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας την προφυλακίδα του αιγυπτιακού στόλου.





Mουσική 4/6
 

1968Στα Olympic Sound Studios του Λονδίνου, οι The Rolling Stones ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του τραγουδιού "Sympathy for the Devil" για το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους "Beggars Banquet" το οποίο θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο.
 
1972Στα Abbey Road Studios του Λονδίνου οι Pink Floyd συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις του τραγουδιού "Us and Them" για το όγδοο άλμπουμ τους "Eclipse", που τελικά θα κυκλοφορήσει με τίτλο "The Dark Side of the Moon". Μηχανικός ήχου είναι ο Alan Parsons με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και για το "Atom Heart Mother".

Αθλητισμός 4/6
 

4/6/2008Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ολυμπιακό με 90-76 στον 5ο τελικό των play-offs και κατακτά το 10ο πρωτάθλημα τα τελευταία 11 χρόνια. Ο 34χρονος Φραγκίσκος Αλβέρτης συμπληρώνει 18 χρόνια με την ομάδα (1990-2008) και φτάνει τους 21 τίτλους με τον Παναθηναϊκό (10 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 6 Κύπελλα, 4 Κύπελλα Ευρώπης και 1 Διηπειρωτικό)

4/6/2004Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινά ένα ταξίδι κατά το οποίο θα επισκεφθεί 5 ηπείρους, 26 χώρες και 34 πόλεις

4/6/1996Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ κατέκτησε σαν παίκτης 2 πρωταθλήματα (68 γκολ) και σαν προπονητής 3 πρωταθλήματα, 1 Σούπερ Καπ, 1 League Cup και 1 Κύπελλο Ελλάδος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...