Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ANAHITA: Η ΙΡΑΚΙΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ BLACK METAL ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!


Anahita:Η Ιρακινή τραγουδίστρια της Black Metal και το μίσος για το Ισλαμ
 «Κάψτε το Κοράνι!»

Τι είναι αυτό που κρατά την φλόγα αναμμένη μέσα μου; Είναι οι μνήμες από το θάνατο των γονιών μου και του αδερφού μου. Για αυτό το λόγο είμαι γεμάτη μίσος». Είναι η Anahita η τραγουδίστρια της Ιρακινής μπάντας Janzana. Οι γονείς της πέθαναν κατά την διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ όταν δίπλα τους ανατινάχθηκε ένας «μάρτυρας φυσικά». Οι στίχοι της Ιρακινής Black Metal μπάντας είναι ποτισμένη από το μίσος για το θρησκευτικό καθεστώς του Ισλάμ. «Κάψτε το γαμημένο Κοράνι. Κάψτε το» φωνάζει σε κάποιο από τα κομμάτια τους μέσα στον κιθαριστικό θόρυβο.

Γνωστή στους λάτρεις της Metal σκηνής αλλά πάντα με το πρόσωπο της καλυμμένο με μαύρο και άσπρο χρώμα, η Anahita είναι αναγνωρίσιμη μέσα στην ανωνυμία της. Η ταυτότητα της 28χρονης τραγουδίστριας παραμένει μέχρι σήμερα μυστική.
Η πρώτη της ηχογράφηση με τίτλο «Burn the pages of Quran» είναι ένα 13λεπτο μίσους και απέχθειας για τη θρησκεία του Ισλαμ.
Η μοναδική συνέντευξη που έχει δημοσιευτεί είναι αυτή στο blog Heathen Harvest. «Τι θα συμβεί αν με πιάσουν; θα δείτε το κεφάλι μου κομμένο» γράφει σε δημοσιογράφο που κατάφερε να επικοινωνήσει ψηφιακά μαζί της.


Οι Seeds of Iblis (στα αραβικά «Iblis» είναι ο διάβολος) είναι το συγκρότημα Black Metal από το Ιρακ που μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες με την Anahita. To «Sex With Muhammad's Corpse» είναι ένα από τα πιο βλάσφημα κομμάτια για το θρησκευτικό καθεστώς του Ισλαμ. Οι Damaar είναι μια μουσική κολεκτίβα από την Βηρυτό που μοιράζεται τα ίδια αισθήματα για το θρησκευτικό καθεστώς του Ισλαμ με τους Janzana. «Δεν προσδιοριζόμαστε ως αντιισλαμική Black Metal μπάντα. Είμαστε γενικά κατά της θρησκείας και η θρησκεία του Ισλαμ, είναι μια από αυτές. Αυτό που προσπαθούμε να δείξουμε στο κόσμο με την μουσική μας είναι ότι το Ισλαμ είναι επικίνδυνο. Ακόμα και οι άνθρωποι που ζουν στην Μέση Ανατολή θα πρέπει να έχουν την ελευθερία του λόγου τους, όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο» καταλήγει η Anahita μιλώντας για τους στόχους της μουσικής τους.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...