Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΑΣΕΓΕΣ:"ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΔΕ".





Επιδιώκοντας να σταματήσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να επιβαρύνονται με σημαντικά ποσά που κυμαίνονται από 30.00 έως 120.00 ευρώ
ανά δικαιούχο κατά την υποβολή αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης (Δήλωση ΟΣΔΕ), ο βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σε συνεννόηση με τον βουλευτή Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, ζήτησαν από την ΠΑΣΕΓΕΣ να διερευνήσει το θέμα ώστε να γνωρίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αν πρέπει να πληρώνουν ή όχι (Για το ίδιο θέμα υπήρξε και καταγγελία του δημοσιογράφου κ. Σπύρου Λάτσα και 8 παραγωγών). 
Η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών απαντώντας  προς την ΕΑΣ Δράμας και τους ενδιαφερομένους,  διευκρινίζει ότι κακώς παρακρατούνται χρήματα από τους παραγωγούς και άμεσα πρέπει τα χρήματα αυτά να τους επιστραφούν. Μάλιστα, εάν δεν τηρηθεί η εντολή αυτή από τις συνεταιριστικές οργανώσεις η ΠΑΣΕΓΕΣ ξεκαθαρίζει ότι θα εισηγηθεί την κατάργηση της Πύλης Εισόδου της όποιας ένωσης που παίρνει χρήματα όχι μόνο για το έτος 2012 αλλά και για το επόμενο έτος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...