Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.


Μαθήματα Ελληνικής Παιδείας και Ιστορίας σε Γερμανό Ευρωβουλευτή
"Καλησπέρα σας

Αντιπρόσωπε του Γερμανικού λαού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,

Είμαι 38 χρονών Έλληνας κι έχω την τύχη λόγω της δουλειά μου να έχω γυρίσει αρκετές χώρες του πλανήτη μέσα σε αυτές και την Γερμανία.
Ποτέ μα ποτέ μου δεν ένοιωσα ποιο όμορφα από όταν γνώρισα την Γερμανία και τους
Γερμανούς πολίτες.
Ποτέ μα ποτέ μου δεν ένοιωσα ποιο όμορφα από όταν γνώρισα πόλεις της Γερμανίας οι οποίες φυσικά και δεν έχουν την ιστορία των πόλεων της Ελλάδος παρά ταύτα οι πολίτες σας με την βοήθεια του κράτους τους, φρόντισαν να αναδείξουν και ομορφύνουν.
Ποτέ μα ποτέ δεν ένοιωσα ποιο όμορφα όταν γνώρισα Γερμανούς manager και εκπρόσωπους του Γερμανικού κοινοβουλίου, οι οποίοι με κέρδισαν με την ευγένειά τους και την πολύ, μα πολύ καλή γνώση, της Ελληνικής γλώσσας .
Ποτέ μα ποτέ όμως δεν ένοιωσα ποιο άσχημα από όταν γνώρισα τους Γερμανούς εργαζομένους, οι οποίοι είναι αλήθεια ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν κανέναν Έλληνα εργαζόμενο, που το κράτος αφήνει να δουλέψει, τουλάχιστον σε μυαλό (όχι γιατί έτσι μου αρέσει να το λέω εγώ, αλλά γιατί έτσι προκύπτει από την εμπειρία μου), αλλά ταυτόχρονα και διότι ζούσαν την κάθε μέρα σαν μην υπάρχει άλλη, αφού μετά το πέρας της εβδομάδας τους δεν ήταν σίγουρο ότι θα συνέχιζαν να είναι ζωντανοί. Την Δευτέρα πάντοτε κάποιος έλειπε ,καθώς είχε προβεί σε μια επιτυχημένη προσπάθεια αφαίρεσης της ζωής του, λόγω του εργασιακού άγχους αλλά και του τρόπου ζωής σας.

Την μεγαλύτερη απογοήτευση όμως την πήρα όταν ανακάλυψα τον επιτυχημένο τρόπο προσέγγισης των πολιτικών μας από μεριά σας για την προώθηση των προϊόντων σας έναντι όλων των άλλων είτε ελληνικών είτε αμερικανικών είτε οποιασδήποτε προέλευσης.
Δυστυχώς λόγω αυτών των πρακτικών αλλά και λόγω των τοποθετημένων από τη χώρα σας, πολιτικών, στην χώρα μου, το παιχνιδάκι αυτό συνεχίζεται και συνεχίζεται μόνο στη χώρα μου.

Κι αυτό λόγω του ιδιαίτερου νομικού καθεστώτος που η χώρα σας έχει φροντίσει να επιβάλει μέσω των «γενίτσαρων» της .
Επειδή θελήσατε να αναφερθείτε στο όνομα του Έλληνα και να το οικτίρετε με αυτόν τον τρόπο θα σας κάνω ένα μάθημα διότι αυτές τις γνώσεις μόνο αν είσαι Γερμανός δεν τις έχεις, αλλά και μόνο αν είσαι Γερμανός θα προσπαθούσες να επιβάλεις προκειμένου να εξοντώσεις τον αντίπαλό σου.

Άλλωστε είναι γνωστά πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να καταπιείτε ως λαός για τους Έλληνες κι επανειλημμένως έχετε δείξει το μένος σας σαν λαός προς τον δικό μας. Τα δικά σας λόγια εξηγούνται παρά πολύ καλά από αυτά που ο Νίτσε μας είπε:

Η Γένεση της Τραγωδίας", κεφ. XV, 1872
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια , διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το Ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικό (για κάθε εποχή) ό,τι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.
Μα ποιοί, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα, και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος; Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε από αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με "Αχίλλειο πήδημα".

Είμαι σίγουρος ότι θα σας φαίνονται πάρα πολύ γνωστά τα παραπάνω συναισθήματα
αλλά και ότι μάλλον είναι πολύ επιεική για όσα νιώθετε ή για όσα πραγματικά θέλετε να πείτε.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι συνήθως οι μετανάστες οποιασδήποτε γενιάς είναι πολύ πιο σκληροί σε ιδέες και συναισθήματα από όσα τρέφουν μέσα τους οι γηγενείς κάτοικοι της οποιασδήποτε χώρας για οποιονδήποτε άλλον λαό. Αυτό συνήθως γίνεται διότι οι μετανάστες πάντοτε έχουν μέσα τους το ψυχολογικό πρόβλημα του να γίνουν αρεστοί στον λαό που τους φιλοξενεί και προκειμένου ταυτόχρονα να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους που τους έδωσαν το δικαίωμα να μιλούν θα πουλούσαν και τη ζωή τους στο «διάβολο».


Τολμήσατε εκπρόσωπε του Γερμανικού λαού στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να μιλήσετε για το όνομα της χώρας μου.
Αν και φαίνεται ότι οι συνεργάτες - σύμβουλοί σας είναι αρκετά μορφωμένοι, δεν φρόντισαν να σας προστατεύσουν από την εγκληματική ενέργεια στην οποία προβήκατε κι αυτό συνέβη διότι κανένας άλλος λαός, πέραν του Έλληνα, δεν έχει μάθει να σκέφτεται ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή, τόσο απλά, όσο και πολύπλοκα, είτε για να διορθώσει, είτε για να προστατευτεί από οποιοδήποτε λάθος του, είτε για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημά του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Σύμφωνα με μια αρχαία παράδοση από τα χρόνια του Ησιόδου, η Πανδώρα, η κόρη του Δευκαλίωνα, γέννησε από τον έρωτά της με τον Δία τον γενναίο Γραικό. Ο Δευκαλίων ήταν ο βασιλιάς της Φθιώτιδας και ήρωας του μύθου του ελληνικού κατακλυσμού. Ο Γραικός ήταν αδελφός του Μακεδόνα και του Μάγνη, παιδιών του Δία και της Πανδώρας.

Σύμφωνα με τον Ησίοδο ο Αριστοτέλης, το Πάριο χρονικό, ο Απολλόδωρος κ.α. αναφέρουν ότι οι Έλληνες πριν λέγονταν Γραικοί, πρβ: «πρώτον μεν Γραικοί νυν δε Έλληνες» (Πάριο Χρονικό). Ειδικότερα, ο Απολλόδωρος λέει ότι οι πέτρες που πετούσαν πίσω τους ο Δευκαλίωνας και η γυναίκα του Πύρρα και γίνονταν άνθρωποι λέγονταν Γραικοί και μετά μετονομάστηκαν σε Έλληνες από τον βασιλιά Έλληνα, γιο του βασιλιά Δευκαλίωνα:

«ὁ δὲ αἱρεῖται ἀνθρώπους αὐτῷ γενέσθαι. καὶ Διὸς εἰπόντος ὑπὲρ κεφαλῆς ἔβαλλεν αἴρων λίθους, καὶ οὓς μὲν ἔβαλε Δευκαλίων, ἄνδρες ἐγένοντο, οὓς δὲ Πύρρα, γυναῖκες. ὅθεν καὶ λαοὶ μεταφορικῶς ὠνομάσθησαν ἀπὸ τοῦ λᾶας ὁ λίθος. γίνονται δὲ ἐκ
Πύρρας Δευκαλίωνι παῖδες Ἕλλην μὲν πρῶτος, ὃν ἐκ Διὸς γεγεννῆσθαι <ἔνιοι> λέγουσι,
<δεύτερος δὲ> Ἀμφικτύων ὁ μετὰ Κραναὸν βασιλεύσας τῆς Ἀττικῆς, θυγάτηρ δὲ Πρωτογένεια, ἐξ ἧς καὶ Διὸς Ἀέθλιος. Ἕλληνος δὲ καὶ νύμφης Ὀρσηίδος Δῶρος Ξοῦθος Αἴολος. αὐτὸς μὲν οὖν ἀφ᾽ αὑτοῦ τοὺς καλουμένους Γραικοὺς προσηγόρευσεν Ἕλληνας, τοῖς δὲ παισὶν ἐμέρισε τὴν χώραν»(Απολλόδωρος, Α, 7, 1 – 3)

Ο Όμηρος απαριθμώντας στον Κατάλογο των «νηών» τις μεγάλες πόλεις που έλαβαν μέρος στον πόλεμο της Τροίας περιλαμβάνει και την πόλη Γραία (Ιλ. Β 498 και ο Θουκυδίδης (Β 23,3) αναφέρει: παριόντες δε (οι Πελοπονήσιοι) Ωρωπόν την γην την Γραικήν καλουμένην, ην νέμονται Ωρώπιοι Αθηναίων, υπήκοοι, εδήωσαν.

Ο Παυσανίας (Βοιωτικά, 20 - 24) από τη μια αναφέρει ότι το όνομα της πόλης «η Γραία» προέκυψε από σύντμηση της αρχικής ονομασίας «Τανα-γραία» (που αρχικά η ονομασία αυτή ήταν όνομα γυναίκας, της κόρης του Ασωπού, και μετά της πόλης) και από την άλλη ότι η Γραία ήταν πολύ μεγάλη σε έκταση, περιλάμβανε την Αυλίδα, τη Μυκαλησσό, το Άρμα κ.α.. Λέει επίσης ότι ο Όμηρος γι αυτήν αναφέρει:
«Την Θέσπεια, την Γραία και την ευρύχωρη Μυκαλησσό», καθώς και ότι ο Αριστοτέλης λέει ότι ο Ωρωπός ονομαζόταν «Γραία» και η περιοχή του Ωρωπού «Γραϊκή».
Ο Στέφανος Βυζάντιος, στο λήμμα Γραικοί, αναφέρει ότι ο Αλκμάν ονόμαζε Γραίκες τις μητέρες των Ελλήνων (Γραίκες δε παρά Αλκμάνι αι των Ελλήνων μητέρες και παρά Σοφοκλεί εν Ποιμέσιν).
Σύμφωνα με την επικρατούσα σήμερα εκδοχή, η ονομασία Γραικοί αρχικά χρησιμοποιούνταν από τους Ιλλυριούς για τους γείτονές τους Έλληνες της Δωδώνης, μέχρι που τελικά επικράτησε ο όρος Έλληνες. Η εκδοχή αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον Αριστοτέλη (Μετεωρολογικά Ι, 352α) και το Πάριο Χρονικό.

Οι αρχαίοι Έλληνες λοιπόν θεωρούσαν το όνομα «Γραικός» αρχαιότερο από το όνομα
«Έλλην» (Απολλόδωρος Α' 7,7) και το εντόπιζαν στη Θεσσαλία ή, σύμφωνα με άλλη εκδοχή, θεωρούσαν τον Γραικό γιο του Θεσσαλού.

Ο λεξικογράφος Ησύχιος (450 μ.Χ.) δηλώνει ότι η λέξη «Γραικός» είναι ταυτόσημη της λέξης «Έλλην» και ότι οι δύο ονομασίες αποτυπώνουν ιδιότητες της φρονιμάδας και της σοφίας που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο λαό.

Στην Ελληνιστική Εποχή η λέξη «Γραικοί» ήταν συνώνυμη του «Έλληνες» και χρησιμοποιούνταν ευρέως από τους Αλεξανδρινούς ποιητές. Με την επιβολή του Χριστιανισμού άρχισε να χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο το όνομα «Γραικοί», ενώ από τον 12ο αιώνα χρησιμοποιούνταν εξίσου τα «Γραικοί» και «Ρωμαίοι» για να χαρακτηρίσουν την εθνικότητα των κατοίκων του ελλαδικού χώρου.

Πάμε τώρα σε εκείνα που δεν λέτε και δεν θίγεται, διότι δεν πληρώνεστε για να τα αναδεικνύετε, αλλά για να τα κρύβετε με επιμέλεια.
Λόγω της εξειδικευμένης μου εργασίας έχω δουλέψει σε μερικές, από τις πιο φημισμένες εταιρείες παγκοσμίως, της χώρας σας, προκειμένου να λάβω την απαραίτητη εκπαίδευση, και κάθε φορά που η εκπαίδευση άρχιζε, για οποιοδήποτε προϊόν, το μάθημα άρχιζε ως εξής:
«Ο πρώτος που εφηύρε το τάδε μηχάνημα ήταν ο Αρχαίος Έλληνας…..». Ξέρω ξέρω τι θα πείτε ….
Ποια είναι η σχέση των σημερινών Ελλήνων με τους Αρχαίους Έλληνες….. Θα σας απαντήσω σε λίγο.

Είναι αλήθεια ότι όταν γυρνούσα από τα εκπαιδευτικά ταξίδια μου και οι προϊστάμενοί μου, με ρωτούσαν πως είδα τα πράγματα, τους απαντούσα: «Δεν είστε ικανοί ούτε για να δέσετε τα κορδόνια τους…»
Αλλά η αλήθεια είναι ότι κακώς τους υποτιμούσα τόσο πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι οι πρακτικές τις οποίες χρησιμοποιούσατε για να κλείσετε τις συμφωνίες σας για δουλείες κειμένοντο, στο ίδιο μήκος κύματος με τις πρακτικές που είχατε ήδη εφαρμόσει για την προσέγγιση των Ελλήνων πολιτικών.
Άρα δεν είχατε ανάγκη ούτε από καλύτερους προϊσταμένους, ούτε από καλύτερα αποτελέσματα δουλειάς, αλλά ούτε και προϊόντων, αφού τα πάντα θα μπορούσαν εύκολα να καλυφθούν, με διάφορα «χάρτινα» τρύκ….


Είναι αλήθεια φυσικά ότι πρόσφατα καταδικάσατε κάποιες εταιρείες στη χώρα σας, οι οποίες καταδικάστηκαν και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά επίσης και σε κάποιες χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου, ξέρετε, για αυτά τα «χάρτινα» τρύκ….
Έμαθα κατά την πορεία της ζωής μου, όπως και όλη η ανθρωπότητα η οποία έχει πρόσβαση σε πληροφορίες, την τέχνη με την οποία πλησιάζατε (όχι εσείς προσωπικά), τους πολιτικούς όλων των χωρών στις οποίες επιθυμούσατε οι εταιρείες σας να κλείνουν δουλειές, όπως και τις καταδικαστικές αποφάσεις που επιβλήθηκαν στις εταιρείες αυτές, λόγω της τεχνοτροπίας που χρησιμοποιούσαν, κοινώς εις την Ελληνική, λάδωμα, οι οποίες εταιρείες, σύμφωνα με τα διεθνείς νόμους, θα πρέπει άμεσα να αποκλειστούν από οποιαδήποτε συμμετοχή τους ως προμηθευτές κρατών, από οιονδήποτε διαγωνισμό.
Κάτι το οποίο επιμελώς πράξατε και στη χώρα μου κι επιμελώς καταφέρατε να αποκρύψετε με τη βοήθεια κάποιων άλλων γενίτσαρων.

Εδώ θα πρέπει να σας αναφέρω ότι η χώρα μου σε καμία περίπτωση δεν ταπεινώθηκε τόσο πολύ, όσο από τους Γερμανούς κατά την Γερμανική Κατοχή του 3ου Ράϊχ, ούτε καν κατά την Τουρκοκρατία, κι αυτό διότι, ήτο ο μόνος τρόπος να την εκδικηθείτε, για τον τρόπο με τον οποίο σας ταπείνωσε, εκείνη την περίοδο.


Εκείνη την περίοδο, που προσπαθούσατε να καταστρέψετε την ιστορία όλων των ανώτερων από εσάς λαών, καθώς θέλατε πάση θυσία να ξεφορτωθείτε το σύνδρομο κατωτερότητας, που κουβαλάγατε από την δική σας ιστορία, αυτή του Αττίλα

Εκείνη την εποχή ξέρατε πολύ καλά τι κάνατε, καθώς ταυτόχρονα μαζί με τον πόλεμο, σπέρνατε ένα νέο ζιζάνιο, το ζιζάνιο του δοσιλογισμού και της προδοσίας στον πιο αξιοπρεπή λαό της υφηλίου, γνωρίζοντας ότι ο σπόρος αυτός, είναι ο μόνος που δεν μπορεί να κερδηθεί σε οποιονδήποτε πόλεμο, είτε στρατιωτικό, είτε πολιτικό, είτε οικονομικό.
Και γνωρίζατε καλά το παιχνίδι, διότι είναι γνωστή η προσήλωση σας στην ανάλυση ενός θέματος, με το οποίο, όταν καταπιάνεστε ως λαός, προσπαθείτε να το αναλύσετε εις βάθος για να ρουφήξετε και το τελευταίο μεδούλι γνώσης που μπορείτε από αυτό και το είχατε αναλύσει πολύ καλά.
Άλλωστε δεν κάνετε κάτι άλλο ως λαός, από το να αναλύετε καλά όλα όσα οι άλλοι κατασκευάζουν και πράττουν, για να τα κάνετε καλύτερα. Αυτή είναι και η μοναδική σας προσφορά ως λαός στον πλανήτη… Από ουσία όμως μηδέν.

Όπως γνωρίζατε επίσης ότι, όταν ο σπόρος φυτρώσει για τα καλά, θα σας δώσει κάποια στιγμή, όλα εκείνα που ίσως τότε, δεν θα καταφέρνατε να κερδίσετε. .. Και για να ενισχύσετε τους σπόρους σας δεν σταματήσατε εκεί….
Αλλά στείλατε και κάποιους εξειδικευμένους «γεωργούς», για να κάνουν τα λουλούδια αυτά να ανθήσουν και να αποδώσουν εκείνα που περιμένατε, στα σίγουρα.

Προσπαθήσατε με χίλιους τρόπους να σβήσετε από τη μνήμη του Έλληνα, με τη βοήθεια των «λουλουδιών» σας, την καταγωγή του, την αξιοπρέπεια του, την αξία του, προσπαθήσατε να τον πείσετε μέχρι και με ιατρικές έρευνες γενετικής, ότι η σχέση μας με τους αρχαίους Έλληνες δεν υφίσταται.
Ε και ? Ε και?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ?
ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?
ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ?

Προσπαθήσατε να σταματήσετε τον Γραικό να αγαπάει την πατρίδα του, προσπαθώντας να κάνετε τη λέξη εθνικιστής έγκλημα και με διάφορες προπαγάνδες, μπολιάζατε τον Ελληνικό λαό με ιδέες ανθελληνισμού, την ώρα που αυτός, ο λυσσασμένος εχθρός της πατρίδας μου ο Μέτερνιχ, ο κηρυγμένος οπαδός του ευρωπαϊκού «status quo», που με ύφος προσβλητικό, απαντούσε στον Καποδίστρια ότι «η Ευρώπη δεν γνωρίζει Έλληνες. Γνωρίζει την Οθωμανική Αυτοκρατορία, κάτω από εξουσία της οποίας βρίσκονται οι αποκαλούμενοι Έλληνες….»

Ποιος ο λαός του Μπίσμαρκ που δίδασκε ως πρωθυπουργός ότι «Η Γερμανία πάνω από όλους…» και ότι «τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας δε θα κριθούν με ομιλίες και ψηφίσματα των πλειοψηφιών, αλλά με σίδερο και αίμα».
Ήθος με το οποίο μπολιάστηκαν οι γενιές σας δια παντός. Άλλωστε ο Γερμανικός λαός δεν είχε ποτέ του κάποιο άλλο συναίσθημα και κάποιο άλλο ήθος μέσα του, απλά τότε, τολμήσατε να το εκφράσετε πλέον και με την διάλεκτο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Ήταν η προσπάθειά σας να ενσωματωθείτε….

Μην απατάσθε ότι θα αναφερθώ στην εποχή του αλλοτινού μεγάλου ηγέτη σας τον οποίο, τεχνηέντως προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον πλανήτη, ότι μισείτε και δεν ασπάζεστε….
Ναι για τον Αδόλφο μιλάω…. Όχι δεν θα σας κάνω τη χάρη να σας θυμίσω τίποτα…. Ούτε θα επικαλεστώ, όπως περιέργως επικαλούνται κάποιοι δήθεν συμπατριώτες μου, κάποιες φράσεις του, όπως π.χ. ότι μας αποκάλεσε ήρωες επειδή του αντισταθήκαμε…. Δεν ασχολούμαι με καθάρματα…. Άλλωστε σαν ποιος νόμιζε ότι ήτο?

Μια ζωή η Ελλάδα, δηλαδή η Γραικία με τους στρατιώτες της και τους στρατηγούς της, έσπερνε τον πανικό στους αντίπαλούς της …..
Και για να μην πάω πιο παλιά, εδώ καμιά δεκαριά αγράμματους ληστές, που δεν μιλούσαν καν Ελληνικά, όπως τους αποκάλεσε, ένα γουρούνι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από εκείνα που εσείς «εκτρέφετε» τόσα χρόνια, ξέσκισαν την δήθεν
«Τουρκική Αυτοκρατορία…»
Εσείς ποια τύχη νομίζατε ότι θα είχατε ?

Καταλαβαίνω Βουλευτά του Ευρωκοινοβουλίου ότι δεν έχετε ούτε γνώση της Γερμανικής ιστορίας ούτε της Ελληνικής και πώς να έχετε άλλωστε, όντας χωρισμένος εις δύο κόσμους…
Έναν τον Ελληνικό από τον οποίο εκμαιεύατε τις ψήφους σας κι έναν τον Γερμανικό στον οποίο ματαίως αλλά εν πάση περιπτώσει, εντέχνως προσπαθείτε να ενταχθείτε…. Ματαίως όμως προσπαθείτε…..
Κάτι μου λέει ότι τελικά θα μείνετε κάπου στη μέση, χαμένος και συντετριμμένος, έχοντας χάσει και την προσφερόμενη ψυχή σας, την οποία τελικά δεν θα θέλει κανένας…
Ούτε καν ο «διάβολος» στον οποίο την πουλήσατε πριν από πολλά χρόνια….

Θα σας παρακαλούσα να μην ενασχοληθείτε ξανά με την πατρίδα μου. Έχει αποδειχθεί πλέον από την ιστορία ότι όση με σπαρακτικά λόγια προσπάθησαν να μας πείσουν ότι νοιάζονται ήταν μόνο και μόνο για να κλείσουν διάφορες business.
Ναι υπάρχουν Έλληνες που ξέρουν κα ινα δουλεύουν κα ιπου θέλουν να φτιάξουν την πατρίδα τους κα ιπου τους αρέσει η πρόοδος κλπ…
Αυτοί θα φτιάξουν την πατρίδα μου, όχι εσείς.
Εσείς δεν έχετε ούτε το όνομα, ούτε τη χάρη, αλλά ούτε και τις γνώσεις για να το κάνετε.

Αλλά να ξέρετε κι ετούτο.
Άλλος Μέτερνιχ ή Αδόλφος ή Μέρκελ, δεν θα πατήσει ξανά το πόδι του στην Ελλάδα. Κι όσο για εσάς, καθίστε στις Βρυξέλλες και περιμένετέ με .
Σας είπα, σύντομα θα συναντηθούμε και τότε θα αναλύσουμε από κοντά ποια ονομασία θα έχουμε…. εμείς οι Γραικοί.

ΥΓ. Και μην ξεχνάτε: Υπάρχουν δύο είδη κυβερνητών στο κόσμο. Οι Μέτερνιχ και οι Καποδίστριες…….."



Andreas Apostolopoulos, απάντηση σε έναν Γερμανό Ευρωβουλευτη





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...