Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

"ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ...ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕΡΕΝΤΕΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ".


Κι αν ακόμα η συγκεκριμένη φωτογραφία από μόνη της δεν ήταν απόδειξη ανοησίας, θα έφτανε σίγουρα να την κατοχυρώσει ως τέτοια το ρατσιστικό σχόλιο του χρήστη στο Facebook, όπου και αναρτήθηκε πριν περίπου μία ώρα...
Πριν ακόμα καλά καλά ξεχαστεί η ιστορία με τη Βούλα Παπαχρήστου και το ρατστιστικό σχόλιο στο Twitter που της κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έρχεται μία ακόμη ανάρτηση, αυτή τη φορά εντός του Facebook που...σηκώνει την τρίχα. Δεν ξέρουμε όμως τι είναι χειρότερο, η ίδια η φωτογραφία ή το σχόλιο του χρήστη κάτω από αυτήν; Και ποιος είναι αυτός ο χρήστης; Έχει σημασία; Ναι, έχει.
Η εν λόγω "κυρία" που σχολιάζει από κάτω από τη φωτογραφία με ιδιαίτερη χαρά και ζήλο "Έτσι! Να γεμίζουν μερέντες τα πεζοδρόμια!" δεν ανήκει σε καμία κατηγορία ανθρώπων που χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Δεν έχει κανένα απολύτως ελαφρυντικό.
Το αντίθετο μάλιστα, πρόκειται, όπως η ίδια αναφέρει στις πληροφορίες του λογαριασμού της στο Facebook για υπάλληλο της... Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! Να τη χαιρόμαστε!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...