Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ.


Οι καλοκαιρινές κοτσίδες

Πώς θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό χτένισμα

Οι κοτσίδες του καλοκαιριού είναι η απόλυτη μόδα στα χτενίσματα και εκτός από σέξι είναι και ιδιαίτερα εύκολες και βολικές. 

Παρακάτω θα βρεις τις πιο εντυπωσιακές κοτσίδες που θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη καλοκαιρινή θεά...

Κοτσίδες ψηλά, στο πλάι, χαμηλές, ανακατεμένες, όλες οι κοτσίδες είναι must. Εσύ ποια θα διαλέξεις;



Η πολυδιάστατη: Η αλογοουρά που ξεκινάει από τα πλάγια και καταλήγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάνει το τρικ: μπορεί να τη δεις από μπροστά. Η Νταϊάν Κρούγκερ δείχνει ότι έχει μια απλή κοτσίδα στο πλάι με μια χωρίστρα στη μέση, αλλά αν δεις από πίσω τα μαλλιά της, τότε θα καταλάβεις ότι πρόκειται για υπερπαραγωγή.

Οι δύο πλαϊνές κοτσίδες που ενώνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι ένα από τα τρεντ της νέας σεζόν που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη!



Στη θάλασσα: Μια άκρως θαλασσινή καλοκαιρινή πρόταση, δεν είναι άλλη από την κοτσίδα-ψαροκόκκαλο. Αν έχεις μακριά μαλλιά, τότε μπορείς να φτιάξεις αυτήν την κοτσίδα και να αναδείξεις τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με το πιο σέξι και καλοκαιρινό χτένισμα που δε θέλει πάνω από δέκα λεπτά για να φτιαχτεί.

Για πιο εντυπωσιακό look άφησε αρκετό χώρο αφού τα πιάσεις με το λαστιχάκι και ετοιμάσου να κερδίσεις τα βλέμματα.



Η γαλλική κοτσίδα: Είναι γρήγορη, απίστευτα σέξι και πολύ εύκολη να την πετύχεις. Φέτος η γαλλική κοτσίδα αλλάζει μορφή και γίνεται πιο χοντρή, στο πλάι, ή ακόμη και σαν στεφάνι ξεφεύγοντας από την κλασσική της μορφή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Η χοντρή γαλλική κοτσίδα είναι πιο εντυπωσιακή και είναι ένα χτένισμα που δύσκολα χαλάει και άρα το απολαμβάνεις για πολύ περισσότερο. Το βασικό της γαλλικής κοτσίδας είναι ότι το κέντρο της δεν είναι στη μέση αλλά στα πλάγια. 



Χαλαρές κοτσίδες ψηλά: Οι κοτσίδες που δείχνουν ταυτόχρονα γκλάμουρ και ιδανικές για καθημερινό look είναι εκείνες που είναι χαλαρές και αν τις μαζέψεις στο επάνω μέρος του κεφαλιού δημιουργούν το χτένισμα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε όλα τα σόου του Valentino.




Η ρομαντική κοτσίδα-στέμμα:
 Στην πιο χαλαρή -δηλαδή με χοντρή πλέξη- ή στην πιο σφιχτή της εκδοχή -δηλαδή με πιο σφιχτή πλέξη και μικρότερου πάχους τούφες-, η κοτσίδα-στέμμα είναι ένα μοναδικό χτένισμα.

Το βασικό είναι να έχεις μακριά μαλλιά που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τις πλεξούδες όσο χαλαρές ή σφιχτές θέλεις. Από μια μικρή κοτσίδα κατά μήκος του μετώπου, μέχρι την κοτσίδα-στέμμα κατά μήκος, το χτένισμα αυτό σου χαρίζει αριστοκρατική κομψότητα ενώ ταυτόχρονα δεν είναι στιλιζαρισμένο και στημένο αλλά τονίζει την girlie πλευρά σου.



Κοτσίδες που σχηματίζουν στέκα: Οι πολλές και λεπτές κοτσίδες ήταν το φόρτε σου από μικρή; Τότε είσαι μέσα στη μόδα χωρίς να κουνήσεις το δάχτυλό σου. 

Για να πετύχεις το look δεν έχεις παρά να φτιάξεις πολλά και μικρά κοτσιδάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού έτσι ώστε να δημιουργούν έστω και νοητά μια στέκα. Μπορείς να έχεις από 4 μέχρι όσα θέλεις, όπως είδαμε και στα σόου του Alexander Macqueen!

Πηγή: womenonly.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...