Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ !




 
Την Κυριακή 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας στην περιοχή στραβόρεμα στα Μεγάλα Λιβάδια του Όρους Πάικο. Ο καιρός ήταν ιδανικός για πεζοπορία και ποδηλασία και έτσι πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου συμμετείχαν στις δραστηριότητες, μέσα στο κατάφυτο δάσος. Αμέσως μετά ακολούθησε ένα μικρό γλέντι δίπλα στο ποτάμι.

Ταυτόχρονα, μέλη του Συλλόγου μετέβησαν στις Άλπεις όπου πραγματοποίησαν διαμονή στο Chamonix της Ελβετίας και ανάβαση στο Λευκό Όρος (Mont Blanc).

Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στον Όλυμπο η οποία θα περιλαμβάνει κατάβαση από τα Πριόνια, διάσχιση του πανέμορφου και καταπράσινου φαραγγιού του Ενιπέα και κατάληξη στο Λιτόχωρο. Στην συνέχεια θα κατέβουμε στην πλάκα Λιτοχώρου για να κάνουμε και καμιά βουτιά!
Θα ξεκινήσουμε από τα γραφεία του συλλόγου (Γ. Αβέρωφ 5 στην Αριδαία) στις 6:15 το πρωί με τα αυτοκίνητα μας.

Χαρακτηρισμός πορείας : Μέτρια – Ώρες πορείας : 3

Τηλέφωνο για πληροφορίες : Δημήτρης Μποζίνης 6937353570

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!!!    

  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...