Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.


Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων χρόνων                              αν αναλογιστούμε τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν και τα προβλήματα που απορρέουν από την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας με πίστη στη δημόσια και δωρεάν παιδεία και στις ικανότητες των παιδιών του τόπου μας,  βρίσκεται σε συνεχή και ανοιχτό διάλογο με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων προκειμένου, μέσα από την συνεργασία αλλά και τις διεκδικητικές παρεμβάσεις να διαμορφώσουμε όλοι μαζί,  το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τους μαθητές μας.
Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, συνεχή πρόοδο και επιτυχίες στις μαθήτριες και στους μαθητές και υπομονή, επιμονή και δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, στο δύσκολο έργο που επιτελούν διαμορφώνοντας τους χαρακτήρες των αυριανών Ελλήνων.

Καλή σχολική χρονιά!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...