Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΜΑΧΟΙ: "ΦΥΤΡΩΣΕ" ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ...ΑΣΦΑΛΤΟ !


Σε μια πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας προέβησαν κάτοικοι των Προμάχων...

Η ιστορία γνωστή σε όλους τους Έλληνες.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι δρόμοι των οποίων ο ασφαλτοτάπητας συχνά πυκνά διαβρώνεται από τον καιρό, χρειάζονται μια κάποια συντήρηση.Εδώ και τρείς μήνες σε συγκεκριμένο σημείο της οδού  προς Αριδαία, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη λακούβα διαστάσεων 50Χ50 , καθιστώντας την κίνδυνο θάνατο για οδηγούς και οχήματα.
Επειδή λοιπόν η ιστορία χρόνιζε και κανείς από τους υπεύθυνους δεν ενδιαφέρονταν,να μεριμνήσει για το κλείσιμό της, κάποιοι ευφάνταστοι κάτοικοι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Πήραν λοιπόν ένα μικρό δεντράκι και το φύτεψαν στην ήδη έτοιμη τρύπα, που υπήρχε στο οδόστρωμα.Η κίνηση τους είναι συμβολική βέβαια και περιμένουν τα αντανακλαστικά της αρμόδιας υπηρεσίας.Από την άλλη πάλι, το συγκεκριμένο δέντρο χρησιμεύει σαν σημάδι για τους ανυποψίαστους οδηγούς, προειδοποιώντας τους για τυχόν ατύχημα.

Να τονίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη διάβρωση του υπεδάφους και πολύ φοβόμαστε ότι με μια δυνατή νεροποντή θα δημιουργηθεί σοβαρότατο πρόβλημα.

ΟΨΟΜΕΘΑ.




3 σχόλια :

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΈΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΠΛΥΜΗΡΑ; ΕΚΕΊ ΒΈΒΑΙΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΔΑ ΔΕΝΤΡΩΝ.

NA OΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ?
ΠΟΣΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΛΑΨΑΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥΣ?

Και τη άσφαλτο ρίχνει ο δήμαρχος και φωτογραφίζεται σε όλους τους δρόμους και καμαρώνει για τα αυτονόητα. Αλλά πες αφού γουρούνια μας ανεβάζει λάσπες και τρύπες δεν πρέπει να μας ενοχλούν.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...