Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ.



Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των εκδηλώσεων του δήμου Αλμωπίας
για τον εορτασμό των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Μακεδονίας και της Αλμωπίας.http://promahi-nea.blogspot.gr/2012/10/100_19.html
Ενώ εκπόνησαν ένα πλούσιο ομολογουμένως και αξιόλογο πρόγραμμα, με συμμετοχή πολλών πολιτιστικών 
συλλόγων,από πολλά χωριά της επαρχίας μας,ξέχασαν(;) να καλέσουν τον κατ εξοχήν ιστορικό σύλλογο της περιοχής.
Πρόκειται για τον πολιτιστικό σύλλογο του Γαρεφείου "ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ".
Είναι κωμικοτραγικό να τιμάται ο ήρωας Μακεδονομάχος Γαρέφης, και να απουσιάζει ο σύλλογος του χωριού στο οποίο έδρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ,στην τοπική κοινότητα Γαρεφείου, επικρατεί μεγάλη αγανάκτηση και εκνευρισμός για την ενέργεια
των υπευθύνων να αγνοήσουν το σύλλογο του χωριού.
Μάλιστα να αναφέρουμε ότι πριν την δημοσίευση του προγράμματος των εκδηλώσεων,μέλη του συλλόγου
επισκέφθηκαν τον δήμο, και ζήτησαν από τους υπεύθυνους να τους βάλουν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων , μιας και το χωριό τους 
έχει δώσει τα μέγιστα στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Μακεδονίας μας.

Τουλάχιστον τρεις (3) φορές έγινε αυτό το διάβημα των Γαρεφειωτών και η απάντηση του δήμου ήταν "οκ θα σας ενημερώσουμε".
Η ενέργεια αυτή των υπευθύνων προσβάλει βάναυσα το αίσθημα των κατοίκων και θα πρέπει άμεσα οι διοργανωτές των εκδηλώσεων να το
ξανακοιτάξουν, πριν γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

20 σχόλια :

Ξεκολλάτε από τα κόμπλεξ σας... Πάντα καποιος να έχει και ένα παράπονο.

χιλια μπραβο στον κυριο γαρεφειωτη δημοτικο συμβουλο εκπροσωπει ομορφα το χωριο μας ισως και να ντρεπετε για αυτο ποιος ξερει?

Είναι δυνατόν να λείπει το Γαρέφι σε αυτές τις εκδηλώσεις;Πάτε καλά ρε;;χαχαχαχαχ

'είναι δυνατον να λειπει το Γαρεφι απο ολα αυτα;;;δηλαδη ολοι αυτοι που υμνουν τους μακεδονομαχους δεν υπολογιζουν τον Καπεταν Κωστα Γαρεφι?αν δεν υπολογισαν τον οικισμο νομιζω πως αν ειναι ανθρωποι των γραμματων θα ξερουν και τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΡΕΦΙ αν οχι να ερθουν να τους μαθουμε ιστορια

Δεν πειράζει παιδιά,μη μασάτε,συνεχίστε την πολύ όμορφη προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει εκεί στο χωριό και ειδικά στο Συλλογο!Μπράβο σας!!!

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ποιος ενημερωσε τον δημοτικο συμβουλο για το προβλημα σας;μονο να μιλατε ξερετε.

Εσυ ο ''μόνο να μιλάτε ξέρετε'',και να μην είχε ενημερωθεί κάποιος,δεν γινεται να τιμάται ο Ήρωας Καπετάν Γαρέφης και να μην καλείται ο Σύλλογος που φέρει το όνομα του!!!Ξυπνηστε εκει στο Δημο!!!Απαράδεκτο!!!

προεδρο χωριου και προεδρο μορφωτικου δεν εχετε;

Αγαπητέ ανώνυμε που ρωτάς αν πήγαν στον δήμο....
Σε πληροφορούμε ότι ο σύλλογος του Γρεφείου δεν καλεστηκε στην συγκεντρωση των πολιτιστικών συλλόγων που έγινε πριν μέρες.Πέραν από αυτό ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Μάρκου επισκέφθηκε τη ΔΗΚΕΔΑ και η αρμόδιος υπάλληλος που συνομίλησε μαζίτου τον διαβεβαίωσε ότι θα ενημερωθούν για τις εκδηλώσεις.Αυτή η συνάντηση έγινε τρεις(3) φορές.Μάλιστα η συζήτηση αφορούσε και άλλα θέματα του συλλόγου..Γι αυτό θα ήταν καλύτερα να μην κατηγορείς τα παιδιά του συλλόγου, που αν μη τι άλλο θέλουν να τιμήσουν τον ήρωα του χωριού τους .Τα βέλη σου να τα ρίξεις αλλού.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ.ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ.ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

και αυτοι γιατι κατηγορουν τον δημοτικο συμβουλο απο τι στιγμη που δεν ενημερωθηκε καν για το γεγονος αυτο;καποια πραγματα μπορουν να τα κραταν για τον εαυτο τους και να μην τα δημοσιευουν δεξια και αριστερα.ευχαριστω :)

to dhmotiko simboulio 8eli kai aithsh me xartoshmo?den ntrepeste?

to oti to dhmotiko symboulio den enhmero8hke einai problhma diko toy.einai to pws leitoyrgei o dhmos..esy poy milas eisai sto symboylio? wreos eisai..pontios pilatos.

Τιμής Ένεκεν το Γαρέφι έπρεπε να προσκληθεί στις εκδηλώσεις.Όλα τα άλλα φθηνές δικαιολογίες,να'χαμε να λέγαμε.Είναι δυνατόν να τιμάται ο Μακεδονομάχος Γαρέφης και να λείπει το χωριό που φέρει το όνομα του;Που το ακούσατε αυτό;

Ποια η σχέση των ανθρώπων του χωριού με τον καπετάν Γαρέφη? Απλά το χωριό έχει το όνομα του. Και στην τελική ο Γαρέφης τιμάται όχι το χωριό. Δηλαδή οι υπόλοιποι κάτοικοι της Αλμωπίας είμαστε λιγότερο περήφανοι γιαυτόν? Αν θέλετε να τον τιμήσετε, να βρίκσεστε στην εκδήλωση, που θα γίνει γιαυτόν και για όλους τους Μακεδονομάχους και όχι για το "ψώνιο" των συλλόγων.

ΑΝΩΝΥΜΕ 5.25
ΜΕ ΤΗΝ "ΛΟΓΙΚΗ" ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΣΟ, Ο ΜΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..
ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ..ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Aνωνυμε 5.25:
Η σχέση των κατοίκων του χωριού Γαρέφι με τον Μακεδονομάχο Κώστα Γαρέφη,είναι οτι λέγονται Γαρεφιώτες και σε πολλους οι παππουδες μας συμμετείχαν στο Μακεδονικό Αγώνα.Εμείς είπαμε να προσκληθεί ο Μ.Σ. Γαρεφείου που φέρει το όνομα του Μακεδονομάχου Αγαπητέ Ανώνυμε 5.25!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΧΈΣΗ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΆΝ ΓΑΡΕΦΗ ΤΌΤΕ ΠΟΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΦΊΛΕ 5.25 ;;;

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΝ ΜΙΛΑΤΕ!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...