Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΤ. ΠΕΡΑΣΑΤΕ".


«Συγχαρητήρια κύριε Daniel Craig περάσατε»

Εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης έδωσε o Tζέιμς Μποντ

Μπορεί οι λέξεις οδήγηση και Daniel Craig να σας φέρνουν στο μυαλό την εικόνα μιας Άστον Μάρτιν να πέφτει από τη γέφυρα του Μπρούκλιν αλλά και πάλι ο Τζέιμς Μποντ να βγαίνει σώος και αβλαβής, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ πιο απλά.

Ένα πεντάωρο μάθημα οδικής ασφάλειας, ένα γραπτό διαγώνισμα και ένα τεστ επί τω έργω, ήταν αρκετά για να μπορεί ο πράκτορας 007 να οδηγεί και νόμιμα στη Νέα Υόρκη.

Δεδομένου ότι ο Daniel Craig ζει πλέον με τη σύζυγό του Rachel Weisz στη Νέα Υόρκη, ήταν λογικό να θελήσει να εξασφαλίσει μια σχετική άνεση να κυκλοφορεί στην πόλη και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να υποβληθεί στη διαδικασία αυτή μαζί με όλους τους κοινούς θνητούς.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος σχολής οδηγών, Richard Fernandez, «κανείς δεν εξαιρείται από τη διαδικασία. Ο πράκτορας 007 θα πρέπει να είναι εγκρατής όταν κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να ζήλευε το “ταλέντο” του στην οδήγηση που επιδεικνύει στις ταινίες, ωστόσο αυτό δεν ταιριάζει σε μια πόλη, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής».



ΠΗΓΗ...http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...