Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.


 Προώθηση της «τουριστικής» Μακεδονίας στο Λονδίνο
Σειρά συναντήσεων με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου διοργάνωσε στο Λονδίνο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Σειρά συναντήσεων με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου διοργάνωσε στο Λονδίνο ηΠεριφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να προωθήσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει προτεραιότητα στην ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος ως καταλυτικού παράγοντα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας, εν μέσω της σφοδρής οικονομικής ύφεσης.
Αυτή η συνάντηση ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων που θα ακολουθήσουν και σε άλλες χώρες με επαγγελματίες του κλάδου και δημοσιογράφους, προκειμένου με στοχευμένες ενέργειες να υποστηριχθεί και να προωθηθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής και να γίνει ακόμη πιο γνωστή η μοναδικότητα της Κεντρικής Μακεδονίας στο εξωτερικό.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο ειδικός σύμβουλος  Νικόλαος Χουρβουλιάδης, ο οποίος παρουσίασε τις δυνατότητες και προοπτικές που έχει ο τουρισμός στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η κύρια συνάντηση έγινε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2012, στην οικία του Έλληνα Πρέσβη στο Λονδίνο,όπου  παρευρέθηκαν διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες τουριστικών ομίλων που ασχολούνται με την ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα με την Κεντρική Μακεδονία, καθώς και δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν σε διεθνή περιοδικά και ταξιδιωτικούς οδηγούς.
Η συζήτηση διήρκησε περισσότερες από τρεις ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσιάστηκαν όλες οι δυνατότητες συνεργασίας, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου.
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2012 δόθηκε μια εις βάθος συνέντευξη στο παγκόσμιο site-blog Travel Mole το οποίο διαβάζουν χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού διεθνώς.

Πηγή: voria.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...